NBA

Χάκαραν και τον τραπεζικό λογαριασμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Χάκαραν και τον τραπεζικό λογαριασμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο
AP Photo/Carlos Osorio AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Οι Μιλγουόκι Μπακς ανακοίνωσαν πως ξεκίνησε έρευνα για τον χάκερ που παραβίασε τους λογαριασμούς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ ο αδελφός του, Κώστας, εξήγησε ότι ζημιά έγινε και στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Λίγη ώρα μετά από τη διαγραφή των μηνυμάτων μίσους που δημοσιεύθηκαν στον λογαριασμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο , οι Μιλγουόκι Μπακς ανακοίνωσαν πως διεξάγεται ήδη έρευνα για τον χάκερ που παραβίασε τα προσωπικά δεδομένα του Greek Freak, ενώ ο αδελφός του, Κώστας, έγραψε ότι εκτός από το Twitter ζημιά έγινε και στο τηλέφωνο και στο e-mail, αλλά και στον τραπεζικό λογαριασμό του MVP του 2019.

" Οι λογαριασμοί του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα social media δέχθηκαν επίθεση από χάκερς και έχουν αποσυρθεί. Μια έρευνα βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη" ήταν η θέση των Μιλγουόκι Μπακς, με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να γράφει πως: " Το Twitter, το τηλέφωνο, το e-mail και ο τραπεζικός λογαριασμός του Γιάννη παραβιάστηκαν. Απολογείται για όσα δημοσιεύθηκαν και θα επιστρέψει το συντομότερο δυνατό. Τα πράγματα που γράφτηκαν είναι από τον χάκερ είναι ακατάλληλα και αηδιαστικά".

Στο διαδίκτυο έχουν κυκλοφορήσει print screens από ανήλικο που είχε δηλώσει ότι θα χακάρει " γνωστό celebrity και παίκτη του ΝΒΑ", ωστόσο τον τελευταίο λόγο θα τον έχουν οι αρχές των ΗΠΑ.



TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ