NBA

"Βροχή" οι αποδοκιμασίες για τον Ντέιβις

"Βροχή" οι αποδοκιμασίες για τον Ντέιβις

Οι έντονες αποδοκιμασίες στον Άντονι Ντέιβις κατά την παρουσίαση των παικτών στη Νέα Ορλεάνη. Διαβάστε πως σχολίασε ο "Brow" την μη χρησιμοποίησή του στην 4η περίοδο (VIDEOS).

Ο Άντονι Ντέιβις δεν είναι πια το αγαπημένο παιδί της Νέας Ορλεάνης και το κοινό του Smoothie King Center φρόντισε να το καταστήσει σαφές από την παρουσίαση των αρχικών πεντάδων στον αγώνα των Πέλικανς με τους Τίμπεργουλβς. Όταν έφτασε η ώρα του "Brow" να μπει στο παρκέ, οι θεατές τον αποδοκίμασαν δυνατά, στην πρώτη του εμφάνιση μετά την απαίτησή του να γίνει ανταλλαγή από την ομάδα.

Η βραδιά, βέβαια, ακόμα δεν είχε γίνει ακόμα αρκετά... παράξενη για τον Ντέιβις, ο οποίος έκανε τρομερή εμφάνιση, απέσπασε αρκετά χειροκροτήματα και επιδοκιμασίες κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο στην κρίσιμη τέταρτη περίοδο! Βλέπετε, το μόνο που ενδιέφερε τους Πέλικανς ήταν να αποφύγουν το πρόστιμο των 100.000 δολαρίων που φέρεται να τους απείλησε το ΝΒΑ ότι θα δεχτούν για κάθε παιχνίδι που ο (υγιής) Ντέιβις δεν θα αγωνίζεται...

Όσο για το τι είπε ο ίδιος; " Αισθάνομαι καλά που βρίσκομαι στο γήπεδο. Οι συμπαίκτες μου ήρθαν και μου είπαν ότι θέλουν να παίξω", δήλωσε αρχικά ο Ντέιβις, που δεν θέλησε να σχολιάσει την μη χρησιμοποίησή του στα τελευταία 15 λεπτά του αγώνα. " Βγαίνω έξω και παίζω. Όποτε κληθώ να παίξω μπάσκετ και μπορώ να βοηθήσω, αυτό θα κάνω", πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο σούπερ σταρ των Πέλικανς.

Δείτε την αντίδραση των θεατών στην παρουσίαση των παικτών:



Photo credits: AP Photo/Scott Threlkeld
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ