NBA

"Βουίζει" το Λος Άντζελες για επανασύνδεση ΛεΜπρόν - Ίρβινγκ

"Βουίζει" το Λος Άντζελες για επανασύνδεση ΛεΜπρόν - Ίρβινγκ
AP Photo/Michael Dwyer AP PHOTO/MICHAEL DWYER

Τον γύρο του κόσμου κάνει το like του ΛεΜπρόν Τζέιμς σε φωτογραφία του Καϊρί Ίρβινγκ με τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς (PHOTO).

Η σεζόν και των δύο έχει ολοκληρωθεί, οπότε η φημολογούμενη συνάντησή τους στην Καλιφόρνια δεν μπορεί να αποτελέσει είδηση ή εξέλιξη στο σενάριο που τους θέλει να γίνονται και πάλι συμπαίκτες. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κι ο Καϊρί Ίρβινγκ έχουν πλέον αποκαταστήσει τις σχέσεις τους, ωστόσο φαίνεται πως είναι πλέον αρκετά πιθανό οι δρόμοι τους να ξανασμίξουν και στα παρκέ.

Ένας νεαρός προπονητής δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία του Καϊρί με τη φανέλα των Λέικερς και μέσα σε ελάχιστα λεπτά ο King James και την είδε και πάτησε το κουμπί του like. Φυσικά αυτό το like έκανε αμέσως τον γύρο του διαδικτύου, με τους πάντες να θεωρούν ότι οι πιθανότητες της επανασύνδεσής τους να είναι πλέον ακόμη περισσότερες.

"Βουίζει" το Λος Άντζελες για επανασύνδεση ΛεΜπρόν - Ίρβινγκ

Ο Ίρβινγκ θα είναι free agent το απόγευμα της 30ης Ιουνίου, θα έχει το δικαίωμα να μιλήσει, να ακούσει και φυσικά να διαπραγματευθεί με οποιονδήποτε οργανισμό θεωρεί πιθανό προορισμό του. Οι Λέικερς ψάχνουν με αγωνία αστέρες που θα πλαισιώσουν τον Τζέιμς και ο Ίρβινγκ είναι δεδομένα ένας παίκτης που μπορεί να τους ανεβάσει επίπεδο. Άλλωστε το ενδεχόμενο να μείνει στους Μπόστον Σέλτικς δεν μοιάζει πλέον πιθανό.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ