ΜΠΑΣΚΕΤ

Βούρκωσε το ball girl των Μέμφις όταν ο ΛεΜπρόν χάρισε τα παπούτσια του

Βούρκωσε το ball girl των Μέμφις όταν ο ΛεΜπρόν χάρισε τα παπούτσια του

Προς το φινάλε της αναμέτρησης των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Μέμφις Γκρίζλις, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς χάρισε τα παπούτσια του σε μία σεσημασμένη θαυμάστριά του (VIDEO).

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς διαθέτει το μοναδικό χάρισμα να ξεχωρίζει εντός και εκτός παρκέ. Δεν είναι λίγες οι φορές (είναι αμέτρητες) κατά τις οποίες ο κατά τεκμήριο καλύτερος παίκτης του κόσμου συγκινεί με τις γενναιόδωρες χειρονομίες και κινήσεις του.

Στο παιχνίδι που διεξήχθη τα ξημερώματα της Κυριακής (9/12) μεταξύ των Λος Άντζελες Λέικερς και των Μέμφις Γκρίζλις, ο ΛεΜπρόν προκάλεσε το "standing ovation" της αντίπαλης κερκίδας για καλό σκοπό. Τι συνέβη όμως και ένα ολόκληρο γήπεδο τον αποθέωνε χωρίς αύριο;

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων επισκέψεών του στην έδρα των Μέμφις Γκρίζλις, είχε παρατηρήσει ότι ένα ball girl των γηπεδούχων δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό και τη χαρά του για τον ίδιο. Για το λόγο αυτό, θέλησε στην τελευταία του χρονικά επίσκεψη στο Μέμφις να την επιβραβεύσει για την αμέριστη αγάπη που δείχνει προς το πρόσωπό του.

Χωρίς να διστάσει λεπτό, κάλεσε κοντά του την κοπέλα και της προσέφερε ιπποτικά τα παπούτσια που φορούσε στον αγώνα. Εκείνη, εμφανώς συγκινημένη, έπεσε στην αγκαλιά του. Όπως εξήγησε αργότερα στις δηλώσεις του, η φιγούρα της κοπέλας μόνο ξένη δεν του είναι: " Κάθε χρόνο που έρχομαι εδώ, μου ζητάει ευγενικά τα παπούτσια που τυχαίνει να φοράω στο εκάστοτε παιχνίδι. Την παρατηρούσα αλλά δεν της είχα πει ποτέ ούτε μία κουβέντα. Απόψε, αποφάσισα να της μιλήσω και μου εξολογήθηκε ότι υποστηρίζει πάντα την ομάδα του ΛεΜπρόν".

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ