NBA

Βόμβα στο ΝΒΑ: Ο Άντονι Ντέιβις ζήτησε ανταλλαγή

New Orleans Pelicans forward Anthony Davis (23) slam-dunks in the first half of an NBA basketball game against the Memphis Grizzlies in New Orleans, Monday, Jan. 7, 2019. (AP Photo/Gerald Herbert)
New Orleans Pelicans forward Anthony Davis (23) slam-dunks in the first half of an NBA basketball game against the Memphis Grizzlies in New Orleans, Monday, Jan. 7, 2019. (AP Photo/Gerald Herbert) (AP PHOTO/GERALD HERBERT)

Ο μάνατζερ του Άντονι Ντέιβις, Ριτς Πολ, ενημέρωσε ότι ο πελάτης του δεν ενδιαφέρεται να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους Πέλικανς και πως θέλει να αποχωρήσει μέσω ανταλλαγής.

O Άντριαν Βονιαρόφσκι έκανε γνωστή μία είδηση η οποία μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στο ΝΒΑ. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο twitter του ο Ριτς Πολ ενημέρωσε πως ο Άντονι Ντέιβις είναι αποφασισμένος να αφήσει τη Νέα Ορλεάνη και να χαράξει δρόμο για άλλες πολιτείες.

Συγκεκριμένα, ο μάνατζερ του 25χρονου τόνισε πως ο πελάτης του δεν ενδιαφέρεται να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους Πέλικανς και πως θέλει να αποχωρήσει μέσω ανταλλαγής.

Φυσικά, η συγκεκριμένη εξέλιξη πρόκειται να σημάνει συναγερμό στις υπόλοιπες ομάδες που μπορούν να αποκτήσουν τον Ντέιβις. Για την ακρίβεια ποιος δεν θα ήθελε στο ρόστερ του αν όχι τον κορυφαίο, έναν από τους καλύτερους ψηλούς του ΝΒΑ.

Φέτος, ο Άντονι Ντέιβις μετρά μετρά 29,3 πόντους, 13,3 ριμπάουντ, 2,4 μπλοκ και 2,1 ασίστ ανά παιχνίδι.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ