ΜΠΑΣΚΕΤ

Βόλτα στη Νέα Υόρκη οι Χόρνετς

Charlotte Hornets' Kemba Walker (15) reacts after a basket against the Boston Celtics during the second half of an NBA basketball game in Charlotte, N.C., Monday, Nov. 19, 2018. (AP Photo/Chuck Burton)
AP Photo/Chuck Burton AP PHOTO/CHUCK BURTON

Εξαιρετικοί οι Χόρνετς, επιβλήθηκαν πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ με 119-108 των Νικς μέσα στη Νέα Υόρκη και επέστρεψαν στις νίκες έπειτα από 3 σερί ήττες.

Οι Χόρνετς και οι Νικς μετρούσαν από 3 σερί ήττες πριν συναντηθούν στη Νέα Υόρκη. Η ομάδα που έμελλε να σπάσει το αρνητικό σερί της ήταν η Σάρλοτ, η οποία κέρδισε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ με 119-107.

Οι Χόρνετς ήταν εμφανώς ανώτεροι. Έπειτα λοιπόν από ένα ανταγωνιστικό πρώτο ημίχρονο ξέφυγαν στο σκορ στην τρίτη περίοδο, κάποια στιγμή ανέβασαν την διαφορά πάνω από τους 20 πόντους και έφτασαν σε μία δίκαιη νίκη.

Ο Κέμπα Γουόκερ με 25 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Τζέρεμι Λαμπ να προσθέτει 19 πόντους και τον Τόνι Πάρκερ 16 πόντους.

Για τους Νικς, ο Κέβιν Νοξ είχε 26 πόντους και 15 ριμπάουντ, ο Τιμ Χάρνταγουεϊ 21 πόντους και ο Φρανκ Εντιλικίνα 18 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Βόλτα στη Νέα Υόρκη οι Χόρνετς


AP Photo/Chuck Burton

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ