NBA

Βόγκελ: "Ο Κιντ είναι πολύτιμος για τους Λέικερς"

Βόγκελ: "Ο Κιντ είναι πολύτιμος για τους Λέικερς"
AP Photo/John Raoux AP PHOTO/JOHN RAOUX

Ο Φρανκ Βόγκελ ετοιμάζεται για την πρώτη του σεζόν ως head coach των Λέικερς και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συνεργάτη του, Τζέισον Κιντ, παρά το γεγονός ότι έχουν προκύψει αρκετά ερωτηματικά για τη συνεργασία των δύο.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς εμπιστεύτηκαν την τεχνική ηγεσία στον Φρανκ Βόγκελ , παράλληλα, όμως, τοποθέτησαν δίπλα του τον Τζέισον Κιντ, σε μία κίνηση που προκάλεσε έκπληξη. Στις πρώτες του δηλώσεις ως head coach των Λέικερς, ο Βόγκελ έδωσε τις απαραίτητες απαντήσεις:

"Βρίσκομαι στη δουλειά εδώ και καιρό. Δεν με ενδιαφέρει η σκέψη αυτή. Μπορείτε να το πείτε για κάθε assistant και όχι μόνο για τον Κιντ. Έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Πιστεύω πως αν συμπεριφέρεσαι σωστά στους ανθρώπους και με τον κατάλληλο σεβασμό, θα κάνουν κι εκείνη τη δουλειά τους στο υψηλότερο επίπεδο, χτίζοντας έτσι ένα θετικό περιβάλλον συνεργασίας.

Πιστεύω πως ο Κιντ έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ως head coach. Για εμένα αυτό το μοντέλο είναι ιδανικό: Να έχω δίπλα μου έναν παίκτη αξιοσέβαστο και με παράλληλη προπονητική εμπειρία. Έχω μιλήσει για τα πάντα με τον Τζέισον. Κι έχω να παρατηρήσω πως είναι ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο για το πρόγραμμα των Λέικερς", ανέφερε μεταξύ άλλων.

(AP Photo/John Raoux)

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ