NBA

Βάις: "Βάλτε τον Κάρτερ να περάσει από πάνω μου για να καρφώσει ξανά"!

Βάις: "Βάλτε τον Κάρτερ να περάσει από πάνω μου για να καρφώσει ξανά"!

Ο Φρεντερίκ Βάις έγινε viral, αφού ζήτησε από το ΝΒΑ να καλέσει τον Βινς Κάρτερ στον διαγωνισμό καρφωμάτων και προσφέρθηκε να στηθεί ώστε ο βετεράνος φόργουορντ να περάσει από πάνω του όπως στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000!

Οι καριέρες του Βινς Κάρτερ και του Φρεντερίκ Βάις είναι για πάντα συνδεδεμένες από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000, όταν ο πρώτος πέρασε πάνω από τον ύψους 2.18 μέτρων Γάλλο, σε ένα κάρφωμα που είναι γνωστό και ως "κάρφωμα του θανάτου". Είκοσι χρόνια αργότερα, ο Βάις έκανε μία εναλλακτική πρόταση: Να αναπαραστήσουν οι δυο τους το κάρφωμα στον διαγωνισμό καρφωμάτων!

Με τον Κάρτερ να διανύει την 22η σεζόν του στο ΝΒΑ και να γίνεται πριν μερικές ημέρες ο πρώτος ΝΒΑερ στην ιστορία που έχει παίξει μπάσκετ τέσσερις διαφορετικές δεκαετίες, υπάρχουν αρκετοί που ζητάνε από το ΝΒΑ να τον συμπεριλάβει τιμής ένεκεν στον διαγωνισμό καρφωμάτων του φετινού All Star Weekend, σε ανάμνηση του σόου που είχε δώσει στον διαγωνισμό καρφωμάτων το 2000.

Ο Βάις λοιπόν είδε όλα αυτά τα δημοσιεύματα και έγραψε το εξής στον λογαριασμό του στο twitter: " NBA, γιατί δεν καλείς τον Βινς Κάρτερ και εμένα στον διαγωνισμό καρφωμάτων για να ξαναζήσουμε αυτό που έγινε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000";

Βάις: "Βάλτε τον Κάρτερ να περάσει από πάνω μου για να καρφώσει ξανά"!

Όπως μπορεί να καταλάβει κάποιος, το συγκεκριμένο post έγινε αμέσως viral, αφού το έκαναν retweet πάνω από 3.500 χρήστες του twitter, ενώ πάνω από 15.500 χρήστες το έκαναν like!

Μένει να φανεί πλέον αν το ΝΒΑ θα πειστεί έπειτα από την κίνηση του Βάις να καλέσει τον Κάρτερ στον διαγωνισμό καρφωμάτων.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ