NBA

Ύπουλο χτύπημα του Σμαρτ στον Εμπίντ και αποβολή

Ύπουλο χτύπημα του Σμαρτ στον Εμπίντ και αποβολή

Ο Μάρκους Σμαρτ έχασε την ψυχραιμία του στον αγώνα των Σέλτικς με τους Σίξερς και έσπρωξε εκτός φάσης τον Τζοέλ Εμπίντ, με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Ενα δυνατό σκριν μακριά από την μπάλα ήταν το μόνο που χρειάστηκε για να χάσει για ακόμα μία φορά την ψυχραιμία του ο Μάρκους Σμαρτ στον αγώνα των Σίξερς με τους Σέλτικς ( νίκη με 118-115 για τους πρώτους ). Η κίνησή του ωστόσο δεν ήταν απλώς κακή, αλλά επικίνδυνη.

Γνωστός για τον εκρηκτικό χαρακτήρα του, ο γκαρντ των Σέλτικς δεν άντεξε όταν έπειτα από σκριν του Τζοέλ Εμπίντ έπεσε στο παρκέ στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου. Η αντίδρασή του ωστόσο ήταν τουλάχιστον απαράδεκτη.

Με τον σταρ των Σίξερς να δείχνει απόγνωση μετά το σκριν που έκανε, θεωρώντας ότι ο Σμαρτ έκανε θέατρο, ο γκαρντ των Σέλτικς τον ακολούθησε και τον έσπρωξε πολύ δυνατά, ενώ ο Εμπιντ ήταν γυρισμένος πλάτη, πετώντας στον στο παρκέ!

Απολύτως λογικά, ο σέντερ της Φιλαντέλφεια εκνευρίστηκε και πήγε να ζητήσει τον λόγο, με τους συμπαίκτες τους να μπαίνουν στη μέση, με αποτέλεσμα να αποφευχθεί το.. μακελειό που ερχόταν και τους διαιτητές να αποβάλλουν τον Σμαρτ.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ