ΜΠΑΣΚΕΤ

Ύπουλο χτύπημα του Μπράουν στον Ντόντσιτς

Ύπουλο χτύπημα του Μπράουν στον Ντόντσιτς
AP PHOTO/ANDY JACOBSOHN

Ένα ύπουλο χτύπημα του Τζέιλεν Μπράουν στον Λούκα Ντόντσιτς έγινε η αφορμή να ανάψουν τα αίματα στον αγώνα των Μάβερικς με τους Σέλτικς (VIDEO).

Ο Λούκα Ντόντσιτς μόλις είχε κλέψει τη μπάλα, είχε δώσει μία όμορφη ασίστ στον ΝτιΆντρε Τζόρνταν και επέστρεφε στην άμυνα. Τότε ο Τζέιλεν Μπράουν έκανε κάτι που άναψε τα αίματα στο American Airlines Center του Ντάλας κατά την διάρκεια του αγώνα των Μάβερικς με τους Σέλτικς . Προέταξε τον αγκώνα του στο στήθος του Σλοβένου την ώρα που κατευθυνόταν προς το μέρος του χωρίς να βλέπει μπροστά, με αποτέλεσμα να τον σωριάσει στο παρκέ.

Μόλις σηκώθηκε ο Ντόντσιτς, πήγε με άγριες διαθέσεις προς τον γκαρντ των Σέλτικς, ωστόσο οι υπόλοιποι μπήκαν στη μέση και τα πνεύματα ηρέμησαν αμέσως. Όσο για την απόφαση των διαιτητών; Ο Μπράουν χρεώθηκε με τεχνική ποινή (για αντιαθλητική συμπεριφορά), όπως και ο Τζόρνταν, επειδή... κρεμάστηκε από την στεφάνη! Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι λίγη ώρα αργότερα υπήρξε και δεύτερο θερμό επεισόδιο με πρωταγωνιστές τον Μάρκους Σμαρτ και τον Μάξι Κλέμπερ, με αποτέλεσμα τεχνικές ποινές.

Δείτε τι συνέβη στην συγκεκριμένη φάση μεταξύ Ντόντσιτς και Μπράουν:


Photo credits: AP Photo/Andy Jacobsohn
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ