NBA

Τζρου Χόλιντεϊ: Δωρεά 5,3 εκατομμυρίων δολαρίων στο ταμείο κοινωνικής δικαιοσύνης

New Orleans Pelicans' Jrue Holiday during the first half of an NBA basketball game against the Los Angeles Lakers Tuesday, Feb. 25, 2020, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
New Orleans Pelicans' Jrue Holiday during the first half of an NBA basketball game against the Los Angeles Lakers Tuesday, Feb. 25, 2020, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP

Ο γκαρντ των Πέλικανς, Τζρου Χόλιντεϊ, χάρισε το υπόλοιπο του φετινού του συμβολαίου (5,3 εκατομμύρια δολάρια) στο ταμείο "Κοινωνικής Δικαιοσύνης" που ίδρυσε με τη σύζυγό του.

Ο γκαρντ των Πέλικανς, Τζρου Χόλιντεϊ, δείχνοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το πόσο πολύ νοιάζεται για τους συνανθρώπους του, αποφάσισε να προσφέρει το υπόλοιπο του φετινού του συμβολαίου στο ταμείο "Κοινωνικής Δικαιοσύνης" που ίδρυσε με τη σύμφωνη γνώμη της συζύγου του Λορέν Χόλιντεϊ.

Βασικός στόχος του ταμείου είναι να βοηθάει με κάθε ευκαιρία κοινότητες που έχουν πραγματικά ανάγκη σε περιοχές της Νέας Ορλεάνης, της Ινδιανάπολης και του Λος Άντζελες. " Μιλήσαμε με τη σύζυγό μου και μου πρότεινε τη συγκεριμένη δράση. Δέχτηκα αμέσως να χαρίσω το υπόλοιπο του μισθού μου γιατί ήθελα να προκαλέσω αίσθηση με την κίνησή μου. Ο Θεός μας έχει ευλογήσει. Το να μπορείς να βοηθήσεις ειδικά μετά τα όσα έχει προκαλέσει ο κορονοϊός είναι κάτι πολύ σημαντικό" τόνισε ο Χόλιντεϊ.

Photo credits: AP Photo/Marcio Jose Sanchez

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ