NBA

Τζόρνταν: "Τόνι Κούκοτς, ο Νο1 Ευρωπαίος"

Τζόρνταν: "Τόνι Κούκοτς, ο Νο1 Ευρωπαίος"

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν στο Παρίσι οι Μάικλ Τζόρνταν, Άνταμ Σίλβερ και Μαρκ Λάσρι, ο θρύλος του NBA και ιδιοκτήτης των Χόρνετς ξεχώρισε με τις τοποθετήσεις του."Θα επιστρέψουμε με άλλες ομάδες", αποκάλυψε ο Σίλβερ.

Η συνέντευξη Τύπου που προηγήθηκε της αναμέτρησης Μπακς - Χόρνετς ήταν ένα ξεχωριστό και αξιομνημόνευτο event από μόνη της, αφού στο πάνελ βρέθηκαν ο Κομισάριος του NBA, Άνταμ Σίλβερ, ο ιδιοκτήτης των Μπακς, Μαρκ Λάσρι, και ο θρύλος του ΝΒΑ (και ιδιοκτήτης των Χόρνετς), Μάικλ Τζόρνταν.

Όπως ήταν λογικό, ο Τζόρνταν τράβηξε πάνω του τα φώτα, δεχόμενος πολλές ερωτήσεις, με τον ίδιο πάντως να μην ξεχνά την τελευταία φορά όπου βρέθηκε στο Παρίσι, όταν είχε αντιμετωπίσει με τους Μπουλς τον Ολυμπιακό το 1997: " Πάνε 23 χρόνια από την τελευταία φορά που ήρθα εδώ και συγκεκριμένα από το McDonald's Open, συνεπώς είναι μεγάλη τιμή που ερχόμαστε να παίξουμε εδώ. Οι άνθρωποι του Παρισιού είναι απίστευτοι, τα εστιατόρια, όλα είναι εξαιρετικά. Ευχαριστούμε που είμαστε μαζί σας. Ανυπομονούμε να ξανάρθουμε. Θα πω ξανά πως για μένα είναι κάτι σαν θεραπεία να επιστρέφω και να θυμάμαι το μπάσκετ που είχα παίξει εδώ".

Σε ερώτηση που του έγινε για τους λόγους που διάλεξε την Παρί Σεν Ζερμέν και όχι κάποια άλλη ομάδα όπως τη Μίλαν ή τη Ρεάλ, ο ιδιοκτήτης των Χόρνετς απάντησε: " Στην πραγματικότητα, αυτοί ήρθαν σε εμάς για να συνεργαστούμε και ο Νεϊμάρ δήλωσε μεγάλος θαυμαστής της εταιρείας, συνεπώς η μετάβαση ήταν πολύ πιο εύκολη. Επιπλέον, σε ό,τι αφορά την αγορά, το Παρίσι περιστρέφεται γύρω από τη μόδα και εμείς βλέπουμε τη Jordan Brand ως μία εταιρεία με lifestyle ρούχα. άρα ήταν εύκολο να αναπτύξουμε σχέσεις".

Τέλος, όταν του ζητήθηκε να διαλέξει την κορυφαία πεντάδα Ευρωπαίων, ο Μάικ Τζόρνταν επέλεξε το δικό του No1, τον Τόνι Κούκοτς: " Έχουμε χρόνο γι αυτό; (γελάει) Είναι σαν να τεστάρετε την μνήμη μου! Ο Τόνι Κούκοτς είναι το Νο1, όλοι ξέρουν γιατί. Ο Ντράζεν (Πέτροβιτς), ο Άρβιντας (Σαμπόνις). Είναι πολλοί που πρέπει να σκεφτώ. Πρέπει να ξανασκεφτώ όλη τη λίστα των παικτών που έχουν περάσει από το ΝΒΑ. Εννοώ, όλοι όσοι ήρθαν από την Ευρώπη, άφησαν το στίγμα τους. Το να προσπαθείς να βάλεις τον έναν πάνω από τον άλλον, θέλει αρκετά περισσότερο χρόνο σε σχέση με αυτόν που έχουμε στη συνέντευξη τύπου. Μπορεί να σας δώσω την απάντησή μου αργότερα, αν δεν έχετε πρόβλημα".

Η είδηση της συνέντευξης Τύπου πάντως ήρθε δια στόματος Άνταμ Σίλβερ. Ο Κομισάριος του NBA ανανέωσε το ραντεβού του μαγικού κόσμου με το Παρίσι για την επόμενη χρονιά, λέγοντας: " Θα επιστρέψουμε του χρόνου, αλλά με άλλες ομάδες".

Photo Credits: AP Photo/Thibault Camus

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ