NBA

Τζινόμπιλι: "Μου λείπουν τα αποδυτήρια, αλλά όχι ότι ήμουν πιασμένος μετά τα ματς"

Τζινόμπιλι: "Μου λείπουν τα αποδυτήρια, αλλά όχι ότι ήμουν πιασμένος μετά τα ματς"
AP Photo/Eric Gay AP PHOTO/ERIC GAY

Ο Μανού Τζινόμπιλι δήλωσε ότι αυτό που του λείπει από την εποχή που έπαιζε μπάσκετ είναι η αίσθηση ότι ανήκε κάπου, αλλά όχι ότι απο ένα σημείο και μετά το σώμα του πονούσε συνεχεια.

Ο Μανού Τζινόμπιλι παραδέχεται ότι του λείπει το μπάσκετ. Σίγουρα δεν του λείπει πάντως ό,τι ακολουθούσε όταν έβγαινε από το παρκέ, ειδικά τα τελευταία χρόνια που αγωνιζόταν.

Ο παλαίμαχος γκαρντ παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας μεταξύ άλλων για αυτά που του λείπουν και αυτά που... δεν του λείπουν από την περίοδο που ήταν παίκτης, αλλά και τους αγαπημένους του Σπερς.

Αρχικά ο Τζινόμπιλι, ο οποίος πρόσφατα έγινε... viral επειδή εμφανίστηκε σε φιλικό παιχνίδι φορώντας περούκα, τόνισε: " Αυτό που μου λείπει είναι τα αποδυτήρια, τα γεύματα μετά τους αγώνες, η προετοιμασία και η αίσθηση ότι ανήκεις σε μία ομάδα. Αυτό που δε μου λείπει είναι τα ταξίδια, οι αγώνες αργά το βραδυ, τα back-to-back, το ότι δεν κοιμόμουν πολύ, ότι ήμουν κουρασμένος και πιασμένος μετά τους αγώνες".

Ακολούθως ο Αργεντινός πρόσθεσε ότι ο τρόπος που παίζεται πλέον το μπάσκετ θα του ταίριαζε: " Θα είχα προσαρμοστεί άμεσα. Θα διασκέδαζα τον γρήγορο ρυθμό, τα γρήγορα σουτ, τα πολλά τρίποντα, πράγματα δηλαδή που δεν μας αφήναν να κάνουμε πριν από 15 χρόνια".

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στους φετινούς Σπερς: " Ό,τι ομάδα και να παρατάξουν θα είναι πάντα ανάμεσα στις κορυφαίες. Δε νομίζω ότι είναι στα φαβορί, ούτε καν στις πρώτες έξι ομάδες, ίσως είναι η 8η καλύτερη ομάδα. Ξέρεις όμως ότι θα παίξουν καλά και θα είναι καλά προπονημένοι.

Φέτος επιστρέφει ο Ντεζούντε Μάρεϊ από τραυματισμό, ο Ντέρικ Γουάιτ θα είναι σίγουρα βελτιωμένος, ο ΝτεΡοζαν είναι καλός παίκτης, έχουμε έναν παίκτη σαν τον ΛαΜάρκους Όλντριτζ που δεν έχουν πολλές ομάδες. Θα έχουμε καλή ομάδα και δεν θα νιώσω έκπληξη αν είμαστε κοντά στην κορυφή".

AP Photo/Eric Gay

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ