NBA

Τζίμι Μπάτλερ για Γιάννη Αντετοκούνμπο: "Δεν μπορεί να με μαρκάρει"

Miami Heat's Jimmy Butler (22) celebrates after a dunk in the second half of an NBA conference semifinal playoff basketball game against the Milwaukee Bucks Friday, Sept. 4, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Miami Heat's Jimmy Butler (22) celebrates after a dunk in the second half of an NBA conference semifinal playoff basketball game against the Milwaukee Bucks Friday, Sept. 4, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP

Ο Τζίμι Μπάτλερ ήταν σεληνιασμένος στην τελευταία περίοδο του Game 3 με τους Μιλγουόκι Μπακς, σε τέτοιο βαθμό που γύρισε στον πάγκο τους και φώναξε πως "ο Γιάννης δεν μπορεί να με μαρκάρει".

Ο Τζίμι Μπάτλερ ήταν απολαυστικός στην τελευταία περίοδο του Game 3 με τους Μιλγουόκι Μπακς, πάτησε το γκάζι και έφερε τους Μαϊάμι Χιτ σε σημείο να χρειάζονται πλέον μία νίκη για να πάρουν το εισιτήριο για τους τελικούς της Ανατολής.

Ήταν τέτοια η ζημιά που έκανε στα Ελάφια, που υποχρέωσε τον Μάικ Μπούντενχολζερ να δώσει το μαρκάρισμά του στον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο τελευταίο πεντάλεπτο. Εκεί δηλαδή που όλα κρέμονταν από μια κλωστή. Ο Τζίμι Μπάτλερ δεν φοβήθηκε, πήρε την κατοχή, πήγε μέχρι μέσα και σκόραρε, παρά την σπουδαία άμυνα του MVP του ΝΒΑ.

Έβαλε την μπάλα στο καλάθι και αμέσως γύρισε στον πάγκο των Μιλγουόκι Μπακς, φωνάζοντας πως " δεν μπορεί να με μαρκάρει, δεν μπορεί να με μαρκάρει".

Ο γκαρντ του Μαϊάμι ήταν σε τρομερή κατάσταση και, όντως, εκείνη την στιγμή δεν "έβλεπε" κανέναν μέσα στο παρκέ. Έκανε τη μία μεγάλη φάση μετά την άλλη και οδήγησε την ομάδα του στην τρίτη νίκη επί του Μιλγουόκι.

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ