NBA

Τζίμι Μπάτλερ: Δεν θα γράφει τίποτα στην φανέλα του στην θέση του ονόματος

Τζίμι Μπάτλερ: Δεν θα γράφει τίποτα στην φανέλα του στην θέση του ονόματος
AP Photo/Lynne Sladky AP PHOTO/LYNNE SLADKY

Ο Τζίμι Μπάτλερ δήλωσε ότι σκοπεύει η φανέλα του να είναι κενή στην θέση που μπαίνει το όνομά του, θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα.

Ο Τζίμι Μπάτλερ πρωτοπορεί. Την ίδια στιγμή που πολλοί παίκτες επέλεξαν αντί για το όνομά τους να έχουν ένα κοινωνικό μήνυμα στην φανέλα και παίκτες όπως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Άντονι Ντέιβις θα έχουν το όνομά τους, ο σταρ των Χιτ αποφάσισε να μην γράψει τίποτα. Ούτε όνομα, ούτε κοινωνικό μήνυμα.

" Αγαπάω και σέβομαι όλα τα μηνύματα που μας έδωσε η λίγκα για να διαλέξουμε, αλλά αισθάνθηκα ότι επιλέγοντας να μην βάλω όνομα επιστρέφω σε αυτό που ήμουν" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπάτλερ, για να προσθέσει στην συνέχεια:

" Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι σήμερα, δεν θα διέφερα από οποιονδήποτε άλλο μαύρο. Αυτό θέλω να είναι το μήνυμά μου, στην λογική ότι αν και είμαι παίκτης του ΝΒΑ, όλοι έχουν τα ίδια δικαιώματα. Αυτό αισθάνομαι για τους δικούς μου ανθρώπους".

Ο Μπάτλερ διευκρίνισε ότι προς το παρόν το ΝΒΑ δεν του έχει πει αν θα εγκρίνει το αίτημά του, λέγοντας πως " ακόμα δεν έχω ενημέρωση για το αν θα δεχθεί το ΝΒΑ αυτό που ζήτησα, αλλά ελπίζω να το κάνει".

AP Photo/Lynne Sladky

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ