NBA

Τζέισον Κόλινς: "Προσβλήθηκα από τον κορονοϊό, αυτά είναι τα συμπτώματα"

Τζέισον Κόλινς: "Προσβλήθηκα από τον κορονοϊό, αυτά είναι τα συμπτώματα"

O παλαίμαχος NBAer Τζέισον Κόλινς ανακοίνωσε ότι προσβλήθηκε από κορονοϊό και εξήγησε ποια είναι τα συμτπώματα που εχει τις τελευταίες εβδομάδες.

Έπαιξε στο ΝΒΑ από το 2001 έως το 2014, έκανε μια μάλλον "άνοστη" καριέρα ως αναπληρωματικός ψηλός σε καλές ομάδες και μετά από το φινάλε της έγινε ο πρώτος παίκτης που ανακοίνωσε ότι είμαι ομοφυλόφιλος στην ιστορία των τεσσάρων σημαντικότερων λιγκών των ΗΠΑ. Ο Τζέισον Κόλινς έδωσε πολλές μάχες στα παρκέ, τώρα όμως χάνει μία εκτός αγωνιστικών χώρων καθώς ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης (24/3) ότι προσβλήθηκε από κορονοϊό πιθανότατα σε ταξίδι που έκανε στη Νέα Υόρκη στις αρχές του μήνα διανύουμε.

" Βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό. Πιστεύω ότι νόσησα σε ταξίδι μου στις αρχές του Μαρτίου για αγώνα των Μπρούκλιν Νετς. Τα πρώτα συμπτώματα ήρθαν στις 11 Μαρτίου, ένας τρομερός πονοκέφαλος. Λίγες μέρες μετά είχα πυρετό και ακολούθησε ο βήχας. Το Σάββατο μίλησα με γιατρούς για το σφίξιμο που ένιωθα στο στέρνο. Τώρα είμαι στο σπίτι και ξεκουράζομαι, ακόμη όμως έχω αυτό το σφίξιμο και ίσως επιστρέψω αργότερα σήμερα στο νοσοκομείο. Το Σάββατο οι πνεύμονές μου ήταν καθαροί, σημάδι που είναι προφανώς θετικό. Σας παρακαλώ μείνετε ασφαλείς και κρατήστε αποστάσεις. Ευχαριστώ όλους τους εργαζόμενους στο σύστημα υγείας, είναι οι ήρωες στο πρώτο μέτωπο. Ας βοηθήσουμε την κατάσταση και ας μην επιβαρύνουμε το σύστημα υγείας" ήταν το μήνυμα Τζέισον Κόλινς στο Twitter.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ