NBA

Οι 61 πόντοι του Χάρντεν σε 142 δευτερόλεπτα

Οι 61 πόντοι του Χάρντεν σε 142 δευτερόλεπτα
AP Photo/Craig Mitchelldyer AP PHOTO/CRAIG MITCHELLDYER

Δείτε το VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του Τζέιμς Χάρντεν κόντρα στους Νικς, όπου σταμάτησε στους 61 πόντους. Ποιο ρεκόρ ισοφάρισε, ποιο έσπασε και ποιο... έχασε για μόλις έναν πόντο!

Ο Τζέιμς Χάρντεν συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο. Τελευταίο "θύμα" του ήταν οι Νικς, τους οποίους εκτέλεσε με 61 πόντους, στη νίκη των Ρόκετς με 114-110 μέσα στη Νέα Υόρκη.

Ήταν μία βραδιά καριέρας για τον "Μούσια", ο οποίος διέλυσε τα πάντα στο διάβα του για ακόμα μία φορά φέτος, με μία εμφάνιση βγαλμένη από βίντεογκέιμ!

Ο Χάρντεν απλώς δεν είχε αντίπαλο για ακόμα μία φορά, με τους 61 πόντους που σημείωσε να αποτελούν ρεκόρ καριέρας. Παράλληλα, με τους 61 πόντους του ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση από φιλοξενούμενο στο "Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν", την οποία μοιράζεται πλέον με τον Κόμπι Μπράιαντ, ενώ αυτό ήταν το 21ο συνεχόμενο παιχνίδι του με +30 πόντους, στο τέταρτο καλύτερο σερί στην ιστορία του ΝΒΑ, με τα τρία επόμενα να ανήκουν στον ανεπανάληπτο Γουίλτ Τσάμπερλεν.

Δεν έκανε πάντως ρεκόρ γηπέδου, αφού αυτό ανήκει ακόμα στον - μέχρι πρότινος συμπαίκτη του - Καρμέλο Άντονι, ο οποίος στις 24 Ιανουαρίου 2014 είχε σημειώσει 62 πόντους στη νίκη των Νικς με 125-86 επί των Σάρλοτ Μπόμπκατς (πλέον Χόρνετς).

Για την ιστορία, ο Χάρντεν σημείωσε αυτούς τους 61 πόντους έχοντας 12/18 δίποντα, 5/20 τρίποντα, 22/25 βολές, 15 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 5 κλεψίματα σε 40 λεπτά συμμετοχής.

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε τις καλύτερες στιγμές του από το παιχνίδι:

AP Photo/Craig Mitchelldyer

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ