NBA

Τζέιμς Νάναλι: Κυκλοφορεί πάλι ελεύθερος

Τζέιμς Νάναλι: Κυκλοφορεί πάλι ελεύθερος
EUROKINISSI

Ο Τζέιμς Νάναλι έμεινε ελεύθερος από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, καθώς σήμερα (7/1) ήταν η προθεσμία που είχε η ομάδα του ΝΒΑ να μετατρέψει σε εγγυημένο το συμβόλαιό του.

Το πέρασμα του Τζέιμς Νάναλι από το ΝΒΑ αποδείχθηκε βραχύβιο. Ο 28χρονος σμολ φόργουορντ που βοήθησε πριν από δύο χρόνια την Φενέρμπαχτσε να κατακτήσει την EuroLeague, έμεινε χωρίς ομάδα, καθώς οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς αποφάσισαν να μην μετατρέψουν σε εγγυημένο το συμβόλαιό του.

Οι "λύκοι" είχαν προθεσμία μέχρι σήμερα (7/1) να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους, ωστόσο αποφάσισαν να τον αποδεσμεύσουν, κάτι που σημαίνει ότι προστίθεται στις περιπτώσεις των παικτών που ενδεχομένως να εξετάσουν και τον δρόμο της Ευρώπης. Γιατί όχι και της Ελλάδας ...

Η χώρα μας άλλωστε δεν είναι άγνωστη στον Νάναλι, ο οποίος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Καβάλα τη σεζόν 2012/13. Τα επόμενα χρόνια δοκίμασε να παίξει στο ΝΒΑ, υπέγραψε συμβόλαιο σε Ατλάντα και Φιλαντέλφια, πριν επιστρέψει στην Ευρώπη, με κορυφαία στιγμή του την κατάκτηση της EuroLeague.

Την σεζόν 2017/18 είχε 8,8 πόντους σε 20,6 λεπτά κατά μέσο όρο με την Φενέρμπαχτσε. Την σεζόν που διανύουμε ο Νάναλι είχε μόνο 2,1 πόντους σε 4,9 λεπτά κατά μέσο όσο στη Μινεσότα, παίζοντας σε 13 αγώνες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ