NBA

Τζέι Τζέι Μπαρέα: Φόβοι ότι υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα

Dallas Mavericks guard J.J. Barea (5) in the first half of an NBA basketball game Tuesday, Dec. 18, 2018, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ανησυχία στους Μάβερικς, αφού ο Τζέι Τζέι Μπαρέα αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με τους Γουλβς, με τους Μαβς να φοβούνται ότι ο 35χρονος γκαρντ υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα.

Η σπουδαία νίκη των Μάβερικς με 119-115 μέσα στη Μινεσότα ενδέχεται να ήρθε με ένα μεγάλο τίμημα: Τον σοβαρό τραυματισμό του Τζέι Τζέι Μπαρέα, ο οποίος αποχώρησε με περίπου 6 λεπτά να μένουν για το τέλος του αγώνα.

Ο Πορτορικανός γκαρντ έπιασε το πίσω μέρος του δεξιού του ποδιού και αποχώρησε υποβασταζόμενος, με τους Μάβερικς να εκφράζουν φόβους ότι ενδέχεται να υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα άσχημα νέα ο Μπαρέα θα τεθεί σίγουρα εκτός δράσης για φέτος και πιθανότατα και για το ξεκίνημα της επόμενης σεζον, αφού ο χρόνος αποθεραπείας από έναν τέτοιο τραυματισμό - ειδικά για έναν 35χρονο όπως αυτός - δεν γίνεται να είναι μικρότερος των 9 μηνών.

Ο Μπαρέα είναι ένας από τους αγαπημένους παίκτες των φίλων των Μαβς, αφού - με εξαίρεση την διετία 2012-14 που αγωνίστηκε στους Γουλβς - βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας από την σεζόν 2006/07, όντας επιφανές μέλος στο πρωτάθλημα του 2011. Πιθανή απουσία του θα αποτελέσει μεγάλο πλήγμα τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ, αφού είναι από τους παίκτες που σέβονται όλοι στο Ντάλας.

Την φετινή σεζόν ο Πορτορικανός γκαρντ έχει 10.8 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 5.5 ασίστ μέσο όρο σε 19.7 λεπτά συμμετοχής, όντας ο ηγέτης των αναπληρωματικών του Ντάλας.

AP Photo/David Zalubowski

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ