NBA

Τζέι Αρ Σμιθ: "Πέρασα μία καταθλιπτική περίοδο μακριά από το ΝΒΑ"

Τζέι Αρ Σμιθ: "Πέρασα μία καταθλιπτική περίοδο μακριά από το ΝΒΑ"
AP PHOTO/JOHN RAOUX

Ο Τζέι Αρ Σμιθ παραδέχθηκε ότι από τότε που τέθηκε εκτός ομάδας από τους Καβαλίερς το 2018 με αποτέλεσμα πρακτικά να εξοστρακιστεί από το ΝΒΑ πέρασε περίοδο κατάθλιψης.

Ο Τζέι Αρ Σμιθ είδε να έρχονται τα πάνω-κάτω στην καριέρα του. Από την στιγμή που οι Καβαλίερς τον έθεσαν εκτός ομάδας το 2018 ήταν πρακτικά εκτός ΝΒΑ, αφού καμία ομάδα δεν τον προσέγγισε, μέχρι να υπογράψει πριν μερικές ημέρες στους Λέικερς. Και, όπως παραδέχεται, δεν ήταν εύκολο.

Ο βετεράνος γκαρντ μίλησε με τους δημοσιογράφους με αφορμή τη νέα αρχή που κάνει στους Λέικερς και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

" Πέρασα μία καταθλιπτική περίοδο για μεγάλο διάστημα. Κράτησε μερικούς μήνες" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σμιθ, για να προσθέσει: "Μου αρέσουν τα video game και για ένα διάστημα δεν έπαιζα ούτε αυτά. Δεν ήθελα να παίζω μπάσκετ, δεν ήθελα να προπονούμαι, δεν ήθελα να παίζω 2k, δεν ήθελα να ασχολούμαι με τίποτα που είχε σχέση με το μπάσκετ".

Ο Σμιθ παραδέχθηκε στην συνέχεια πως αυτή η εμπειρία τον βοήθησε να ωριμάσει: "Για μεγάλο διάστημα ήμουν εκτός ΝΒΑ. Από εκεί που ήμουν στην λίγκα σε όλη την ενήλικη ζωή μου, ξαφνικά μου τα πήραν όλα αυτά και ήταν ένα σοκ αυτό. Δεν καταλαβαίνεις τι είχες μέχρι να το χάσεις. Για αυτό πλέον απλώς εκτιμώ την στιγμή και το τώρα και δε με απασχολεί το μέλλον. Θέλω να απολαύσω την στιγμή".

AP Photo/John Raoux

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ