NBA

Τζέι Αρ Σμιθ, η επιστροφή

Cleveland Cavaliers' JR Smith looks up during a break in the second half of Game 6 of a first-round NBA basketball playoff series against the Indiana Pacers, Friday, April 27, 2018, in Indianapolis. (AP Photo/Darron Cummings)
Cleveland Cavaliers' JR Smith looks up during a break in the second half of Game 6 of a first-round NBA basketball playoff series against the Indiana Pacers, Friday, April 27, 2018, in Indianapolis. (AP Photo/Darron Cummings) AP

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια αποχής, ο Τζέι Αρ Σμιθ ετοιμάζεται να γυρίσει στα παρκέ για λογαριασμό των Λος Άντζελες Λέικερς που θα τον δοκιμάσουν τις επόμενες μέρες.

Στα 34 χρόνια του, δεν είναι ο καλός σκόρερ που είχαμε απολαύσει από το 2006 έως το 2016. Ο Τζέι Αρ Σμιθ έπαιξε πέρυσι ελάχιστα ματς, μόλις 11 για την ακρίβεια, με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και φέτος παραμένει free agent. Δεν υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εκείνον, όπως όλα δείχνουν όμως είναι αρκετά πιθανό να τον δούμε να επιστρέφει στα παρκέ για να κλείσει τη χρονιά με τη φανέλα των Λέικερς!

Η ομάδα του Λος Άντζελες αποδέσμευσε τον Τρόι Ντάνιελς για να ανοίξει μια θέση στο ρόστερ της και θα δοκιμάσει τον έμπειρο περιφερειακό που φαίνεται πως παλεύει μαζί με τον Ντίον Γουέιτερς (μετακόμισε από τους Χιτ στους Γκρίζλις με ανταλλαγή και αποδεσμεύθηκε στη συνέχεια από την ομάδα του Μέμφις) για να γίνει μέλος του ροτέισον εν όψει των πλέι οφς.

Σε 971 αγώνες κανονικών περιόδων ο Σμιθ έχει 12.5 πόντους από 37.3% στο τρίποντο, 3.2 ριμπάουντ, 2.1 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 27 λεπτά συμμετοχής με τους Χόρνετς, τους Νάγγετς, τους Νικς και τους Καβαλίερς.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ