NBA

Τζέι Αρ Σμιθ για τον ξυλοδαρμό: "Είμαι απογοητευμένος από τον εαυτό μου"

Τζέι Αρ Σμιθ για τον ξυλοδαρμό: "Είμαι απογοητευμένος από τον εαυτό μου"
AP Photo/Tony Dejak AP PHOTO/TONY DEJAK

Ο Τζέι Αρ Σμιθ δήλωσε μετανιωμένος για το γεγονός ότι ξυλοκόπησε τον άνθρωπο που έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου του, επειδή δεν θέλει οι κόρες του να τον βλέπουν σε τέτοια κατάσταση.

Ο Τζέι Αρ Σμιθ είδε τους προβολείς να πέφτουν πάνω του λόγω του VIDEO που κυκλοφόρησε και τον έδειχνε να ξυλοκοπεί τον άνδρα που έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου του. Παρά το γεγονός πάντως ότι ο κόσμος δικαιολόγησε την αντίδρασή του, ο ίδιος δείχνει μετανιωμένος και έχει τους λόγους του.

Ο 34χρονος γκαρντ εμφανίστηκε σε εκπομπή για να μιλήσει για το θέμα και δήλωσε ότι δεν του άρεσε η εικόνα που έβγαλε προς τα έξω, κυρίως επειδή έχει παιδιά.

" Είναι θλιβερό. Μετά τις δύο πρώτες κλωτσιές κατάλαβα τι έκανα, για αυτό η τρίτη κλωτσιά που έδωσα δεν ήταν δυνατή. Όταν συνέβη στην αρχή, έβλεπα κόκκινο" δήλωσε αρχικά ο Σμιθ, για να προσθέσει:

" Είμαι απογοητευμένος με τον εαυτό μου κι ας λέει ο κόσμος ότι δεν θα έπρεπε. Είμαι 34 χρονών και έχω τέσσερις κόρες. Δεν θέλω να υπάρχει η εικόνα του μπαμπά τους ότι μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, ασχέτως αν έχω δίκιο ή όχι. Μπορεί να τους κυνηγάει αυτό. Απλώς θέλω να ξέρουν ότι θα τις προστατεύσω".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Σμιθ:

AP Photo/Tony Dejak

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ