NBA

Τσαρλς Μπάρκλεϊ: "Θα έδερνα τον Ντρέικ"

Charles Barkley arrives at the NBA Awards on Monday, June 25, 2018, at the Barker Hangar in Santa Monica, Calif. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)
Charles Barkley arrives at the NBA Awards on Monday, June 25, 2018, at the Barker Hangar in Santa Monica, Calif. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP) (PHOTO BY RICHARD SHOTWELL/INVISION/AP)

Το έντονο trash talking του Ντρέικ στη διάρκεια της σειράς των Μιλγουόκι Μπακς με τους Τορόντο Ράπτορς έχει γίνει αντικείμενο κριτικής στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, με τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ να δηλώνει πως θα έδερνε τον γνωστό ράπερ!

Ο Ντρέικ τα έχει βάλει με τους Μπακς από την αρχή της σειράς των τελικών της Ανατολής . Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, καθώς αποτελεί γνωστή τακτική του διάσημου ράπερ, ο οποίος έχει λατρεία στους Τορόντο Ράπτορς.

Τα όσα κάνει , όμως, δεν παιρνούν απαρατήρητα. Το αντίθετο. Πολλοί έχουν σπεύσει να κατακρίνουν τον Ντρέικ, με τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ να μην διστάζει να δηλώσει πως θα τον έδερνε!

"Τι θα έκανα; Θα έλεγα στον Κένι (σ.σ. τον Κένι Σμιθ με τον οποίο δουλεύει μαζί στην τηλεόραση) να πετάξει τη μπάλα έξω. Μετά, θα έδερνα τον Ντρέικ", δήλωσε ο Τσαρλς, όπως μπορείτε να δείτε στο video.

(Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ