NBA

Τσάντλερ: "Ο Κόμπι μου είχε πει το 2011 ότι ο Χάρντεν θα είναι ο διάδοχός του"!

Τσάντλερ: "Ο Κόμπι μου είχε πει το 2011 ότι ο Χάρντεν θα είναι ο διάδοχός του"!
AP Photo/Chuck Burton AP PHOTO/CHUCK BURTON

Ο Ταϊσόν Τσάντλερ αποκάλυψε ότι ο Κόμπι Μπράιαντ του είχε πει σε μία συζήτηση που είχαν κάνει το 2011 ότι ο Τζέιμς Χάρντεν θα ήταν ο διάδοχός του!

Ο Κόμπι Μπράιαντ έχει... μάτι. Όποιος αμφιβάλει για αυτό, δεν έχει παρά να ακούσει την ιστορία που μοιράστηκε ο Ταϊσόν Τσάντλερ στη Media Day των Ρόκετς, όπου αποκάλυψε ότι ο Κόμπι είχε καταλάβει από το 2011 ότι ο Τζέιμς Χάρντεν θα γινόταν σούπερ σταρ. Για την ακρίβεια, τον θεωρούσε διάδοχό του!

" Ήταν το 2011 έπειτα από μία προπόνηση που είχαμε κάνει κατά την διάρκεια του lockout, όταν ο Κόμπι μου είπε ότι 'Αυτός θα είναι ο επόμενος μετά από μένα' δείχνοντάς μου τον Χάρντεν" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τσάντλερ, για να προσθέσει: " Του είπα 'αλήθεια;' Θυμηθείτε ότι τότε ο Χάρντεν ήταν ακόμα νεαρός και ο Κόμπι μου είπε ναι. Του είπε τότε: 'Εντάξει, εσύ ξέρεις καλύτερα'. Και αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο.

Κοιτάξτε τώρα τον Τζέιμς. Παλεύει για το βραβείο του MVP κάθε χρόνο, πρέπει να του βγάλεις το καπέλο για αυτό. Δεν έρχεται τυχαία αυτό, χρειάζεται δουλειά πίσω από κλειστές πόρτες".

Για την ιστορία, όταν ο Κόμπι - ο οποίος πριν μερικές ημέρες έκανε καμπ με 17 ΝΒΑερς δίνοντας τα... φώτα του - έχρισε διάδοχό του τον Χάρντεν στον Τσάντλερ, ο σταρ των Ρόκετς είχε μόλις ολοκληρώσει την 2η σεζόν του στο ΝΒΑ με την φανέλα των Θάντερ, έχοντας 12.2 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ μέσο όρο σε 26.7 λεπτά συμμετοχής, όντας ο έκτος παίκτης της ομάδας! Μετά την πρόβλεψη του Κόμπι είχε 16.8 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ μέσο ορο σε 31 λεπτά συμμετοχής την σεζόν 2011/12, κατακτώντας το βραβείο του "Κορυφαίου 6ου παίκτη" στο ΝΒΑ, μέχρι να έρθει η ανταλλαγή που τον έστειλε στους Ρόκετς και εκτόξευσε την αξία του.

AP Photo/Chuck Burton

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ