NBA

Τσάνινγκ Φράι: "Μηνύματα για τους νεκρούς γονείς μου για μια γνώμη για τον Τζόρνταν"

Cleveland Cavaliers forward Channing Frye (9) in the second half of an NBA basketball game Saturday, Jan. 19, 2019, in Denver. The Nuggets won 124-102. (AP Photo/David Zalubowski)
Cleveland Cavaliers forward Channing Frye (9) in the second half of an NBA basketball game Saturday, Jan. 19, 2019, in Denver. The Nuggets won 124-102. (AP Photo/David Zalubowski) AP PHOTOS

Ενοχλημένος από το μίσος που έχει δεχθεί εξαιτίας της γνώμης του για τον Μάικλ Τζόρνταν, ο Τσάνινγκ Φράι αποκάλυψε ότι παίρνει μηνύματα για τους νεκρούς γονείς του στο Twitter.

Με το "The Last Dance" να ενθουσιάζει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς, υπήρξαν και κάποιες λίγες φωνές που θέλησαν να κάνουν τη διαφορά. Μία από αυτές ανήκε στον Τσάνινγκ Φράι, τον παλαίμαχο πλέον stretch-4 που η αλήθεια είναι ότι ήταν λίγο υπερβολικός για τον Μάικλ Τζόρνταν.

" Είχε να κάνει μόνο μία δουλειά. Να σκοράρει. Το έκανε με τρομερή συνέπεια, όμως δεν θεωρώ ότι ο τρόπος με τον οποίο κέρδιζε τότε θα ήταν αποτελεσματικός και στη σημερινή εποχή. Κανείς δεν θα ήθελε να παίξει μαζί του" είχε πει ο Φράι, για να δεχθεί εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες μηνύματα στα social media από οπαδούς του MJ και της δυναστείας των Σικάγο Μπουλς.

Τρεις μέρες μετά, ο Φράι που έπαιξε από το 2005 έως το 2019 στο ΝΒΑ με τους Νικς, τους Μπλέιζερς, τους Σανς, τους Μάτζικ, τους Καβαλίερς και τους Λέικερς και πήρε το πρωτάθλημα το 2016 στο πλευρό του ΛεΜπρόν Τζέιμς, μάλλον κουράστηκε από όσα άκουσε και προσπάθησε να εξηγήσει τα ανεξήγητα στους ανεγκέφαλους που του επιτέθηκαν.

" Twitter, το να μου στέλνετε τρελά προσωπικά μηνύματα για τους νεκρούς γονείς μου μετά από μια γνώμη για τον Μάικλ Τζόρνταν, είναι βγαλμένο από ένα διαφορετικό επίπεδο μίσους που δεν έχει να κάνει με τον αθλητισμό" έγραψε ο 37χρονος πλέον παλαίμαχος μπασκετμπολίστας.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ