ΜΠΑΣΚΕΤ

Τρομερό ξέσπασμα του Ραζόν Ρόντο εναντίον του Κρις Πολ!

Houston Rockets' Chris Paul, second from left, is held back by Los Angeles Lakers' LeBron James, left, as Paul fights with Lakers' Rajon Rondo, center obscured, during the second half of an NBA basketball game Saturday, Oct. 20, 2018, in Los Angeles. The Rockets won, 124-115. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Houston Rockets' Chris Paul, second from left, is held back by Los Angeles Lakers' LeBron James, left, as Paul fights with Lakers' Rajon Rondo, center obscured, during the second half of an NBA basketball game Saturday, Oct. 20, 2018, in Los Angeles. The Rockets won, 124-115. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP

"Ολοι νομίζουν ότι ο Κρις Πολ είναι ένα ωραίος τύπος, όμως δεν ξέρουν ότι...". Δύο μέρες μετά την κλωτσοπατινάδα στο Στέιπλς Σέντερ, ο Ραζόν Ρόντο απασφάλισε!

Λίγες μέρες μετά τη σύρραξη στο Στέιπλς Σέντερ και τις μπουνιές που αντάλλαξαν ο Ραζόν Ρόντο με τον Κρις Πολ , ο πλέι μέικερ των Λος Άντζελες Λέικερς μίλησε στο ESPN για όσα έγιναν στην αναμέτρηση της ομάδας του με τους Ρόκετς, αλλά και για τον παίκτη που μισεί εδώ και πολλά χρόνια. Τον βασικό πόιντ γκαρντ της ομάδας του Χιούστον.

" Φυσικά, το ΝΒΑ πήρε το μέρος του, τον τιμώρησε με δύο αγώνες κι εμένα με τρεις. Όλοι θέλουν να πιστεύουν ότι ο Πολ είναι ένας ωραίος τύπος, όμως δεν γνωρίζουν ότι μιλάμε για έναν τραγικό συμπαίκτη. Δεν γνωρίζουν πως συμπεριφέρεται στους ανθρώπους γύρω του. Δείτε τι έκανε πέρυσι, εδώ στο Λος Άντζελες, πως προσπάθησε να μπει στα αποδυτήρια των Κλίπερς. Δεν θέλουν να πιστεύουν ότι αυτός μπορεί να ξεκινήσει μια τέτοια φασαρία" υποστήριξε ο πολύπειρος πλέι μέικερ.

Ο Ρόντο αρνήθηκε πως έφτυσε τον Πολ, αν και το video δείχνει ξεκάθαρα σάλιο να βγαίνει από το στόμα του, προσπάθησε μάλιστα να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη: " Δεν υπάρχει περίπτωση να φτύσω επίτηδες κάποιον. Αυτή είναι η μοναδική φορά που θα ασχοληθώ. Είχα μασελάκι στο στόμα μου, μπορείτε να δείτε τη γλώσσα του σώματός μου. Τα χέρια μου ήταν στη μέση μου, δείτε τους συμπαίκτες του στο video. Αν με είχαν δει να τον φτύνω, θα είχαν κάποια έκφραση, εκείνοι όμως δεν αντέδρασαν".

Και κάπως έτσι, το επόμενο ματς ανάμεσα στους Λέικερς και τους Ρόκετς αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, για να δούμε πως οι δύο πολύπειροι αθλητές θα αντιμετωπίσουν το νέο τους συναπάντημα στο παρκέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ