NBA

Τρομάρα με Ντέρικ Τζόουνς, τραυματίστηκε και αποχώρησε με φορείο

Τρομάρα με Ντέρικ Τζόουνς, τραυματίστηκε και αποχώρησε με φορείο
Kim Klement/Pool Photo via AP KIM KLEMENT/POOL PHOTO VIA AP

Ο Ντέρικ Τζόουνς πάγωσε όλο το ΝΒΑ στον αγώνα των Χιτ με τους Πέισερς, αφού - έπειτα από ένα δυνατό σκριν που δέχθηκε - έπεσε στο παρκέ και έμεινε εκεί για λίγο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει με φορείο. Γλίτωσε τα χειρότερα ο νεαρός φόργουορντ.

Μία ανύποπτη φάση σε ένα παιχνίδι χωρίς κανένα ενδιαφέρον έκοψε την ανάσα όλων για λίγο. Πρωταγωνιστής άθελά του ήταν ο Ντέρικ Τζόουνς, ο οποίος τρόμαξε τους πάντες όταν έπεσε στο παρκέ έπειτα από ένα δυνατό σκριν που δέχθηκε από τον Γκόγκα Μπιτάτζε στον αγώνα των Χιτ με τους Πέισερς (νίκη των δεύτερων με 109-92).

Η φάση συνέβη στην τρίτη περίοδο, όταν ο Τζόουνς κυνηγούσε γύρω από τα σκριν τον Νταγκ ΜακΝτέρμοτ. Στην προσπάθειά του να αποφύγει όμως το σκριν του Μπιτάτζε, έπεσε με πλαϊνό μέρος του κεφαλιού του πάνω στον ώμο του Γεωργιανού σέντερ, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο παρκέ μπρούμυτα και - έχοντας τις αισθήσεις του - να μην κουνιέται λόγω του έντονου πόνου που ένιωσε.

Αμέσως έσπευσε πάνω του το ιατρικό επιτελείο των Χιτ, με τον Τζόουνς να παραμένει ακίνητος για αρκετή ώρα πριν του τοποθετηθεί κολάρο και τελικά αποχωρήσει με φορείο από το γήπεδο, με όλους όσοι παρακολουθούσαν να έχουν αγωνία.

Μετά τον αγώνα το Μαϊάμι ανακοίνωσε ότι ο 23χρονος φόργουορντ έχει κανονικά κινητικότητα σε άνω και κάτω άκρα και δεν αισθάνεται κάποιο μούδιασμα, ενώ ο τραυματισμός του στον αυχένα είναι μυϊκός, προς ανακούφιση όλων.

Δείτε το VIDEO με τον τραυματισμό του Τζόουνς:

Kim Klement/Pool Photo via AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ