ΜΠΑΣΚΕΤ

Triple-double ο ΛεΜπρόν, νίκη οι Λέικερς!

Los Angeles Lakers' LeBron James, right, smiles as he walks past New Orleans Pelicans' Anthony Davis during the first half of an NBA basketball game Friday, Dec. 21, 2018, in Los Angeles. (AP Photo/Jae C. Hong)
AP Photo/Jae C. Hong AP PHOTO/JAE C. HONG

Με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να κάνει triple-double, οι Λέικερς κέρδισαν με 112-104 τους Πέλικανς. Πήγε στράφι η τρομερή εμφάνιση του Άντονι Ντέιβις.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δέχθηκε τα "βέλη" των ιδιοκτητών των ομάδων των μικρών αγορών επειδή δήλωσε ότι θα ήταν σπουδαίο να συνυπάρξει με τον Άντονι Ντέιβις. Στην πρώτη φετινή τους συνάντηση, φρόντισε να του θυμίσει τι μπορεί να κάνει στο παρκέ, οδηγώντας τους Λέικερς στη νίκη με 112-104.

Παίζοντας με γρίπη - όπως και ο Ντέιβις! - ο Τζέιμς οδήγησε εκ του ασφαλούς τους Λέικερς στο θετικό αποτέλεσμα, καθοδηγώντας ιδανικά τους συμπαίκτες του, ελέγχοντας απόλυτα το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ο Τζέιμς ολοκλήρωσε τον αγώνα με 22 πόντους, 12 ριμπάουντ και 14 ασίστ, στο 3ο φετινό του triple-double, σε μία ακόμα μεγάλη εμφάνιση. Εξαιρετικός ήταν για πολλοστή φορά και ο Κάιλ Κούζμα με 23 πόντους, με τον Μπράντον Ίνγκραμ να προσθέτει 18 πόντους και τον Ίβιτσα Ζούμπατς 16 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Για τους Πέλικανς, ο Ντέβις ήταν διαστημικός, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 30 πόντους, 20 ριμπάουντ και 5 ασίστ, με τον Τζούλιους Ραντλ να προσθέτει 21 πόντους και ο Τζρου Χόλιντεϊ 18 πόντους, 6 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Triple-double ο ΛεΜπρόν, νίκη οι Λέικερς!

AP Photo/Jae C. Hong

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ