NBA

Τρελαμένος ο Ρόντμαν: "Εμπίντ, βγάλε τον σκασμό"

Τρελαμένος ο Ρόντμαν: "Εμπίντ, βγάλε τον σκασμό"

Ο Τζοέλ Εμπίντ δήλωσε πως ο Γουίλτ Τσέιμπερλεϊν είναι ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών και ο Ντένις Ρόντμαν του έκανε ευθεία επίθεση μέσω του TMZ (VIDEO).

Ο Τζοέλ Εμπίντ δεν είναι ένας συνηθισμένος μπασκετμπολίστας. Στα 24 του έχει προλάβει να τσακωθεί με το μισό ΝΒΑ, κάνει δηλώσεις χωρίς προηγουμένως να σκεφτεί δεύτερη φορά αυτό που έχει στο μυαλό του, εσχάτως υποστηρίζει πως ο Γουίλτ Τσέιμπερλεϊν είναι ο κορυφαίος στην ιστορία της Λίγκας και δεν θέλει να ακούει για τον Μάικλ Τζόρνταν.

Το σκανδαλοθηρικό TMZ βρήκε τον Ντένις Ρόντμαν και τον ενημέρωσε για όσα λέει ο σέντερ των Φιλαδέλφεια Σέβεντι Σίξερς, με τον παλαίμαχο ψηλό που μεγαλούργησε στους Σικάγο Μπουλς με τον "AIR" να δείχνει έξαλλος και να εκτοξεύει φλεγόμενα βέλη προς τον εκκεντρικό νεαρό ψηλό.

" Τζοέλ Εμπίντ κάνεις σπουδαία δουλειά για το μικρό νησί, τη μικρή χώρα από την οποία προέρχεσαι. Βγάλε όμως τον σκασμό, κάνε τη δουλειά σου, κάνε τη Φιλαδέλφεια περήφανη. Χρειάζεται ένα πρωτάθλημα. Φυσικά και δεν έχεις δίκιο, είσαι λάθος. Αμφιβάλλω αν θα γίνεις ένας από τους κορυφαίους" είπε ο Ρόντμαν, πριν επιβιβαστεί σε μία Escalade, στο πάρκινγκ κάποιου αεροδρομίου των ΗΠΑ.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ