NBA

Τρελαμένος ο Άαρον Γκόρντον: "Τελείωσα, θα βρω αυτούς που έβαλαν 9άρια"

Orlando Magic's Aaron Gordon dunks over Chance the Rapper during the NBA All-Star slam dunk contest Saturday, Feb. 15, 2020, in Chicago. (AP Photo/David Banks)
Orlando Magic's Aaron Gordon dunks over Chance the Rapper during the NBA All-Star slam dunk contest Saturday, Feb. 15, 2020, in Chicago. (AP Photo/David Banks) AP

Πολύ απογοητευμένος από την τρίτη του ήττα σε ισάριθμα Dunk Contests, o Άαρον Γκόρντον δήλωσε ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε άλλο διαγωνισμό καρφωμάτων.

Τρίτη συμμετοχή σε Dunk Contest, τρίτη αποτυχία για τον Άαρον Γκόρντον που δεν τα κατάφερε το 2016, δεν τα κατάφερε το 2017, δεν τα κατάφερε ούτε το 2020 και είναι μάλλον ο κορυφαίος dunker χωρίς τίτλο στην ιστορία του ΝΒΑ. Ο φόργουορντ των Ορλάντο Μάτζικ ήταν τρελαμένος μετά από τη διαδικασία στο United Center του Σικάγο και έριξε σπόντες προς τους κριτές που δεν εκτίμησαν το κάρφωμά του πάνω από τον Τάκο Φολ με αποτέλεσμα να κερδίσει στις λεπτομέρειες ο Ντέρικ Τζόουνς των Μαϊάμι Χιτ .

" Έλα ρε φίλε, τι κάνουμε εδώ; Τελείωσα, έπρεπε να έχω δύο τρόπαια και δεν έχω κανένα. Θέλω να πάρω μέρος στον διαγωνισμό τριπόντων" ήταν η πρώτη του ατάκα, πριν συμπληρώσει: "Ήθελα να πηδήξω πάνω από τον Σακίλ Ο' Νιλ, όμως εκείνος δεν ήθελε. Όλοι φώναζαν το όνομα του Τάκο και είπα ας το κάνουμε. Πέρασα από πάνω του και πήρα 47 πόντους. Δεν έχω ιδέα ποιοι μου έδωσαν 9άρια. Θα τους βρω. Πιστέψτε με θα τους βρω απόψε κιόλας. Έκανα πέντε σερί 50άρια, κλείστε το και πάλι σπίτι μας".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ