NBA

Τρε Γιανγκ σε διαδήλωση στην Οκλαχόμα: "Να ορθώσουμε το ανάστημά μας"

Τρε Γιανγκ σε διαδήλωση στην Οκλαχόμα: "Να ορθώσουμε το ανάστημά μας"

Ο Τρε Γιανγκ βρέθηκε σε αντιρατσιστική διαδήλωση στην Οκλαχόμα με αφορμή τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ, μιλώντας στον κόσμο.

Η δολοφονία του αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ έχει φέρει έντονη αναταραχή στις ΗΠΑ, με τους ΝΒΑερς να βγαίνουν μπροστά σε μία δύσκολη περίοδο για την χώρα τους. Ακόμα και ο συνήθως ντροπαλός Τρε Γιανγκ θέλησε να εμπνεύσει, μην αντέχοντας άλλο να μένει σιωπηλός.

Ο σταρ των Χοκς βρέθηκε σε αντιρατσιστική διαδήλωση στην Οκλαχόμα, κρατώντας πλακάτ που έλεγαν "Black lives matter" και κάποια στιγμή του ζητήθηκε να ανέβει στο πόντιουμ να πει κάτι. Και δεν δίστασε να το κάνει.

" Ξέρω ότι η χώρα μας βρίσκεται σε χάος αυτή τη στιγμή. Για εμένα είναι σημαντικό να μείνουμε ενωμένοι και να ορθώσουμε το ανάστημά μας για αυτό που είναι σωστό. Δεν αρκεί να βγω μπροστά εγώ ή εσείς. Πρέπει να έρθουμε όλοι και να το κάνουμε αυτό ενωμένοι" είπε χαρακτηριστικά ο Γιανγκ, πριν προσθέσει:

" Αισθάνομαι ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη και θα γίνουν αλλαγές αν είμαστε ενωμένοι. Εμείς θα το κάνουμε αυτό. Αυτό είναι το πρώτο βήμα".

Δείτε το VIDEO όπου παρουσιάζεται μέρος της ομιλίας του γκαρντ των Χοκς:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ