NBA

Τρε Γιανγκ: Προπονείται στα τρίποντα, έπειτα από "κακές" πάσες!

Τρε Γιανγκ: Προπονείται στα τρίποντα, έπειτα από "κακές" πάσες!
AP Photo/Todd Kirkland AP PHOTO/TODD KIRKLAND

Ο Τρε Γιανγκ τρέλανε κόσμο με την προπόνησή του, αφού κυκλοφόρησε ένα VIDEO που τον δείχνει να ευστοχεί στο ένα τρίποντο μετά το άλλο - μέχρι να φτάσει τα 100 εύστοχα - έπειτα από "κακές" πάσες που δέχθηκε

Επειτα από μία εξαιρετική ρούκι σεζόν, ο Τρε Γιανγκ θέλει να εμφανιστεί ακόμα καλύτερος στην δεύτερη σεζόν του στο ΝΒΑ. Αν παρακολουθήσει κάποιος τον τρόπο που προπονείται, τότε δεν θα έχει αμφιβολία ότι ο γκαρντ των Χοκς θα εμφανιστεί σίγουρα πολύ καλύτερος.

Ο Γιανγκ λοιπόν εμφανίζεται σε ένα VIDEO να προπονείται στο σουτ, επιχειρώντας το ένα τρίποντο μετά το άλλο, μέχρι να φτάσει τα 100 εύστοχα. Όλα καλά μέχρι εδώ, όμως υπάρχει μία λεπτομέρεια: Στην συγκεκριμένη άσκηση, ο προπονητής του έπρεπε να του δίνει "κακές" πάσες.

Τι σημαίνει αυτό; Έπρεπε να του δώσει την μπάλα πολύ ψηλά, ενίοτε κοντά στα πόδια του και γενικώς να του πασάρει σε άσχημες γωνίες πριν σουτάρει! Ο λόγος είναι ξεκάθαρος: Κατά την διάρκεια ενός αγώνα, δεν είναι όλες οι πάσες τέλειες. Πολλές φορές μπορεί κάποιος παίκτης να δεχθεί μία κακή πάσα υπό πίεση και να πρέπει να σουτάρει, άρα θα πρέπει να ξέρει πώς να την διαχειριστεί.

Για την ιστορία, την σεζόν 2018/19 ο Γιανγκ είχε 19.1 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 8.1 ασίστ μέσο όρο σε 30.9 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε το VIDEO:

AP Photo/Todd Kirkland

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ