NBA

Τορόντο: 224 δολάρια για θέσεις όρθιων

Τορόντο: 224 δολάρια για θέσεις όρθιων
AP Photo/Morry Gash AP PHOTO/MORRY GASH

Οι Ράπτορς υποδέχονται τους Μπακς (26/5, 03:30) στον 6ο ανατολικό τελικό και οι τιμές των εισιτηρίων στην Scotiabank Arena έχουν απογειωθεί το τελευταίο 24ωρο.

Οι Ράπτορς δίνουν τον σπουδαιότερο αγώνα της ιστορίας τους κόντρα στους Μπακς (26/5, 03:30) και όπως είναι φυσικό, όσοι δεν έχουν εισιτήριο για την Scotiabank Arena θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Βλέπετε, οι τιμές έχουν εκτοξευτεί μετά το "break" της ομάδας του Νικ Νερς, η οποία απέχει πια μία νίκη από την πρόκριση στους Τελικούς του ΝΒΑ για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Στο StubHub η τιμή ενός εισιτηρίου για το πάνω διάζωμα της Scotiabank Arena κοστίζει πλέον 467 δολάρια, ενώ ακόμα και για θέση όρθιου στον... περιστερώνα του σταδίου θα πρέπει κάποιος να καταβάλει 224 δολάρια στο Ticketmaster! Σύμφωνα με την Toronto Star μέσα σε ένα 24ωρο ο μέσος όρος των τιμών παρουσίασε αύξηση από τα 482 δολάρια στα 690 και ανάλογη είναι και η ζήτηση. Καταπώς φαίνεται, η Scotiabank Arena θα είναι κατάμεστη και πιο... θορυβώδης από ποτέ.

Photo credits: AP Photo/Morry Gash

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ