NBA

Τόνι Πάρκερ: "50-50 αν θα βγω στη σύνταξη"

Charlotte Hornets' Tony Parker, left, drives against San Antonio Spurs' Davis Bertans during the first half of an NBA basketball game, Monday, Jan. 14, 2019, in San Antonio. (AP Photo/Darren Abate)
AP Photo/Darren Abate AP PHOTO/DARREN ABATE

Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να αποσυρθεί ο Τόνι Πάρκερ από τα παρκέ, όπως ο ίδιος δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή της Γαλλίας. "Θα ενημερώσω τους Χόρνετς μέχρι τον Ιούνιο" είπε χαρακτηριστικά.

Ο Τιμ Ντάνκαν έχει αποσυρθεί εδώ και καιρό από τη δράση. Ο Μανού Τζινόμπιλι τον ακολούθησε. Και τώρα, ο Τόνι Πάρκερ φαίνεται πως ετοιμάζεται να βγει και εκείνος στη σύνταξη. Όπως ο ίδιος δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή της πατρίδας του, οι πιθανότητες να αφοσιωθεί στην οικογένειά του είναι αυτή τη στιγμή όσες και εκείνες να συνεχίσει την σπουδαία καριέρα του.

" Είμαι 50-50. Εχω ενημερώσει τους Χόρνετς πως θα τους έχω ενημερώσει μέχρι τον Ιούνιο για την απόφασή μου. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν έχω κάτι άλλο να αποδείξω. Θέλω να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου. Την ίδια ώρα, ο άλλος μου εαυτός μου λέει να παίξω για μια τελευταία σεζόν γιατί θα υπάρχει ένας αγώνας στο Παρίσι τον Ιανουάριο με τους Μπακς. Θα είναι όμορφο" είπε ο Πάρκερ, που παίζει στην ίδια ομάδα με τον Νικολά Μπατούμ.

Σε 18 σεζόν στο ΝΒΑ ο Πάρκερ έχει μέσους όρους 15.5 πόντων (51%, 32.4% στο τρίποντο, 75.1% στις βολές), 2.7 ριμπάουντ και 5.6 ασίστ ανά 30.5 λεπτά συμμετοχής σε 1254 αγώνες.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ