NBA

Τόμας για Τζόρνταν: "Γιατί να είμαι εκνευρισμένος μαζί του; Νικούσα συνέχεια!"

Ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Αϊζάια Τόμας σε αγώνα Μπουλς - Πίστονς το 1990
Ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Αϊζάια Τόμας σε αγώνα Μπουλς - Πίστονς AP PHOTO/FRED JEWELL

Ο Αϊζάια Τόμας δήλωσε ότι δεν γίνεται να είναι εκνευρισμένος με τον Μάικλ Τζόρνταν, αφού συνήθως ήταν αυτός που νικούσε στα μεταξύ τους παιχνίδια!

Οποιος περιμένει ότι ο Αϊζάια Τόμας και ο Μάικλ Τζόρνταν θα θάψουν σύντομα το τσεκούρι του πολέμου μάλλον θα πρέπει να περιμένει, πιθανότατα... για πάντα. Οι τελευταίες δηλώσεις του Τόμας το αποδεικνύουν αυτό.

Ο θρύλος των Πίστονς μίλησε σε εκπομπή για την κόντρα του με τον Τζόρνταν, η οποία αναθερμάνθηκε λόγω του " The Last Dance" και τις διαρκείς αναφορές σε αυτή, σφάζοντας με το γάντι αυτή τη φορά τον Τζόρνταν.

Συγκεκριμένα, με την κουβέντα να πηγαίνει για ακόμα μία φορά στην κόντρα τους, ο Τόμας πέταξε πάλι διακριτικά το φαρμάκι του, μιλώντας πάντως με γεγονότα. " Θέλω να πάρω τάιμ-άουτ σε αυτή την κόντρα. Αλήθεια δεν πάλευα μαζί του" είπε αρχικά ο Τόμας, πριν εξαπολύσει τα βέλη του, λέγοντας:

" Νικούσα συνέχεια, ή σχεδόν πάντα, γιατί να είμαι εδώ εκνευρισμένος μαζί του; Σίγουρα είμαστε όλοι ανταγωνιστικοί, έχουμε παίξει διάφορα αθλήματα και το σκεφτόμαστε αυτό. Συνήθως όμως αυτός που νικάει όλες τις φορές, ή έστω τις περισσότερες φορές, δεν είναι εκνευρισμένος με κανέναν. Είναι χαρούμενος!"

Για την ιστορία, οι Πίστονς του Τόμας απέκλεισαν τους Μπουλς του Τζόρνταν τρεις σερί χρονιές στα playoffs (1988, 1989, 1990), με τους Μπουλς να απαντούν αποκλείοντας το Ντιτρόιτ στα playoffs του 1991. Στην δε κανονική περίοδο οι ομάδες των δύο θρύλων του ΝΒΑ αναμετρήθηκαν συνολικά 43 φορές, με τον Τόμας να έχει προβάδισμα στις νίκες με 24-19

Δείτε το VIDEO με την δήλωση του Τόμας:

AP Photo/Fred Jewell

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ