NBA

Το υπέροχο VIDEO των Σπερς για χάρη του Πάου Γκασόλ

Το υπέροχο VIDEO των Σπερς για χάρη του Πάου Γκασόλ

Οι Σπερς έδειξαν για ακόμα μία φορά γιατί ξεχωρίζουν ως σύλλογος, δημιουργώντας ένα υπέροχο VIDEO για χάρη του Πάου Γκασόλ με αφορμή την επιστροφή του ως αντίπαλος στο Σαν Αντόνιο.

Ο Πάου Γκασόλ πέρασε 2.5 σεζόν στο Σαν Αντόνιο πριν λυθεί το συμβόλαιό του την 1η Μαρτίου ώστε να ανοίξει ο δρόμος για να συμφωνήσει με τους Μπακς. Δεν κατέκτησε κάποιο τίτλο με τους Σπερς. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τα "Σπιρούνια" να δείξουν στον Ισπανό ότι πρόλαβε να αφήσει το σημάδι του στην ομάδα.

Σε μία κίνηση που έδειξε για ποιον λόγο οι Σπερς θεωρούνται μία ομάδα με κλάση, το Σαν Αντόνιο τίμησε τον Ισπανό στην επιστροφή του ως αντίπαλος με την φανέλα των Μπακς ( νίκη με 121-114 για τους Σπερς ) με ένα υπέροχο VIDEO.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης βέβαια είναι ότι τα "Σπιρούνια" δεν εστίασαν στην θητεία του σπουδαίου Ισπανού στην ομάδα, παρά παρουσίασαν στιγμιότυπα από όλη την καριέρα του. Από την εποχή που ήταν ρούκι στους Γκρίζλις, μέχρι την ανάδειξή του σε σταρ στους Λέικερς και την παρουσία τους στους Μπουλς. Ο επίλογος του VIDEO, δε, ήταν μερικές λέξεις που τα έλεγαν όλα: " Αισθανόμαστε τιμή που υπήρξαμε κομμάτι του απίστευτου μπασκετικού σου ταξιδιού"!

Δείτε το όμορφο VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ