NBA

Το υπέροχο VIDEO των Σέλτικς για χάρη του Αϊζάια Τόμας

Το υπέροχο VIDEO των Σέλτικς για χάρη του Αϊζάια Τόμας
AP Photo/Charles Krupa AP PHOTO/CHARLES KRUPA

Οι Σέλτικς τίμησαν τον Αϊζάια Τόμας με ένα υπέροχο VIDEO στον αγώνα με τους Νάγκετς, με τον έμπειρο γκαρντ να είναι εμφανώς συγκινημένος. Δείτε το όμορφο VIDEO.

Οι Σέλτικς περίμεναν σχεδόν 1.5 χρόνο τη στιγμή που θα τιμούσαν τον Αϊζάια Τόμας για την προσφορά του στην ομάδα. Πέρυσι δεν τα κατάφεραν για... διάφορους λόγους, αφού οι "πληγές" στη μεταξύ τους σχέση ήταν ακόμα νωπές μετά την ανταλλαγή του το καλοκαίρι του 2017. Φέτος ωστόσο τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Με τον Τόμας να επιστρέφει ως αντίπαλος με την φανέλα των Νάγκετς ( νίκη για το Ντένβερ με 114-105 ), οι Σέλτικς αποφάσισαν να προβάλουν το VIDEO προς τιμήν του βραχύσωμου γκαρντ στην πρώτη διαθέσιμη διακοπή στην πρώτη περίοδο. Και ήταν πραγματικά υπέροχο, αφού εκτός από τις στιγμές του στο παρκέ, έδειξε την δράση του έξω από το γήπεδο, αλλά και ακόμα πιο δυνατές στιγμές, όπως το κλάμα του σε μία προπόνηση πριν από έναν αγώνα των playoffs του 2017 όταν είχε χάσει την αδελφή του σε τροχαίο.

Το τέλος του VIDEO βρήκε τον Τόμας βουρκωμένο και τους φιλάθλους των Σέλτικς να του χαρίζουν ένα standing ovation διάρκειας σχεδόν ενός λεπτού.

" Πέρασα πολλά πράγματα εδώ όταν έχασα την αδελφή μου. Όλη η πόλη, ο οργανισμός, τα πέρασαν μαζί μου. Η αγάπη πάντα θα υπάρχει, αλλά τότε πήγε σε άλλο επίπεδο. Πέρασα την χειρότερη δυνατή μου κατάσταση με αυτούς τους ανθρώπους και ήταν στο πλευρό μου. Για αυτό η Βοστώνη σημαίνει τόσα πολλά για μένα" δήλωσε ο Τόμας μετά τον αγώνα, περιγράφοντας περιληπτικά όσα έζησε τα 2.5 χρόνια που πέρασε στην ομάδα, όπου την τελευταία του σεζόν (2016/17) είχε 28.9 πόντους και 5.9 ασίστ μέσο όρο.

Δείτε το υπέροχο VIDEO που ετοίμασαν οι Σέλτικς για τον Τόμας, καθώς και τις αντιδράσεις του κόσμου:

AP Photo/Charles Krupa

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ