NBA

Το βλέμμα του Μάικ Μπατίστ τα έλεγε όλα

Orlando Magic assistant coach Mike Batiste looks on before Game 5 of an NBA basketball first-round playoff series, Wednesday, Aug. 26, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. NBA players made their strongest statement yet against racial injustice Wednesday when the Milwaukee Bucks didnt take the floor for their playoff game against the Orlando Magic. (Kevin C. Cox/Pool Photo via AP)
Orlando Magic assistant coach Mike Batiste looks on before Game 5 of an NBA basketball first-round playoff series, Wednesday, Aug. 26, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. NBA players made their strongest statement yet against racial injustice Wednesday when the Milwaukee Bucks didnt take the floor for their playoff game against the Orlando Magic. (Kevin C. Cox/Pool Photo via AP) AP

Ο φωτογραφικός φακός έπιασε τον Μάικ Μπατίστ να κοιτάζει... χαμένος στο γήπεδο, πριν οι Μιλγουόκι Μπακς ανακοινώσουν την απόφασή τους να μην κατέβουν στο Game 5 με τους Ορλάντο Μάτζικ.

Οι τελευταίες ώρες ήταν μερικές από τις πιο κρίσιμες και ιστορικές στο ΝΒΑ. Η απόφαση των Μιλγουόκι Μπακς να μην κατέβουν στο Game 5 άλλαξε τα δεδομένα σε ολόκληρη την αθλητική ζωή της χώρας, με τις αναμετρήσεις της βραδιάς στο ΝΒΑ να αναβάλλονται και τους παίκτες όλων των ομάδων που είναι στη "φούσκα" να κάθονται στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν.

Στη διάρκεια του διαλόγου που έγινε, προέκυψε εκνευρισμός από κάποιους παίκτες για το γεγονός πως τα Ελάφια ενήργησαν δίχως να ενημερώσουν εκ προοιμίου τις υπόλοιπες ομάδες για τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούν. Όχι ότι μπορεί κάποια εξ αυτών να παρουσιαζόταν αντίθετη στη συγκεκριμένη απόφαση, απλά για να υπάρξει η απαραίτητη ενότητα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο κομμάτι.

Οι πρώτοι που βίωσαν την παγωμάρα και την αβεβαιότητα, μην γνωρίζοντας σε πρώτο χρόνο τι συνέβαινε ήταν οι Ορλάντο Μάτζικ. Ο αντίπαλος του Μιλγουόκι στον α' γύρο των NBA Playoffs. Οι παίκτες παρέμειναν για αρκετή ώρα στο παρκέ, κάνοντας την προθέρμανσή τους, ως όφειλαν. Η αρχική άγνοια για όσα εξελίσσονταν εκείνες τις στιγμές αποτυπώνεται μάλιστα στο βλέμμα του Μάικ Μπατίστ.

Ο φωτογραφικός φακός έπιασε τον assistant coach του Ορλάντο και πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού να περιμέμνει όρθιος έξω από τον διάδρομο που οδηγεί στα αποδυτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν γκρεμίζουν, επηρεάζουν
Μπαράκ Ομπάμα: "Επαινώ τους παίκτες των Μιλγουόκι Μπακς"
Μιλγουόκι Μπακς με μια φωνή: "Θυμηθείτε να ψηφίσετε στις 3 Νοεμβρίου"
Η ανακοίνωση των Μιλγουόκι Μπακς για την απόφαση των παικτών
Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα

Kevin C. Cox/Pool Photo via AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ