ΜΠΑΣΚΕΤ

Το video από το τρακάρισμα του Στέφεν Κάρι

Golden State Warriors' Stephen Curry looks after shooting against the Oklahoma City Thunder during the second half of an NBA basketball game Tuesday, Oct. 16, 2018, in Oakland, Calif. (AP Photo/Ben Margot)
AP Photo/Ben Margot AP PHOTO/BEN MARGOT

Το video από το τρακάρισμα που είχε την περασμένη Παρασκευή (23/11) ο Στέφεν Κάρι βγήκε στη δημοσιότητα! Και ο σούπερ σταρ των Γουόριορς είναι πολύ τυχερός που δεν έπαθε απολύτως τίποτα (VIDEO).

Ο Στέφεν Κάρι είχε... άγιο την περασμένη Παρασκευή (23/11). Έτσι φαίνεται τουλάχιστον από το video που κυκλοφόρησε σήμερα (26/11) και δείχνει τη στιγμή του αυτοκινητικού ατυχήματος που είχε ο σούπερ σταρ των Γουόριορς το πρωί της επομένης της Ημέρας των Ευχαριστιών σε λεωφόρο του Όκλαντ, όταν μία ασημένια Λότους τράκαρε την μαύρη Πόρσε που οδηγούσε.

Το αμάξι του Κάρι έπεσε με δύναμη πάνω στο στηθαίο και η στιγμή της σύγκρουσης έτυχε να βιντεοσκοπείται από διερχόμενο αυτοκίνητο που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Ο Κάρι δεν έπαθε πάντως το παραμικρό. Το ίδιο απόγευμα, μάλιστα, έκανε κανονικά προπόνηση και έδωσε το "παρών" στο βραδινό παιχνίδι των Γουόριορς, χωρίς βέβαια να παίξει, καθώς είναι τραυματίας και έχει χάσει εννέα συνεχόμενα ματς.

Δείτε τη στιγμή του τρακαρίσματος, όπως τραβήχτηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο:


Photo credits: AP Photo/Ben Margot
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ