NBA

Το τρομερό τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την ζωή του Ντένις Ρόντμαν

Το τρομερό τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την ζωή του Ντένις Ρόντμαν

Το ESPN παρουσίασε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την ζωή του Ντένις Ρόντμαν, το οποίο προκαλεί ανατριχίλα με τις εικόνες του, αλλά και τις ατάκες που ακούγονται.

Ο Ντένις Ρόντμαν είχε μία από τις πιο αμφιλεγόμενες καριέρες στο ΝΒΑ, η οποία τελικά τον έφερε στο Hall Of Fame. Ιδιαίτερος, διαφορετικός, αλλά και μία μπασκετική ιδιοφυΐα με τον τρόπο του, ο κόσμος είτε τον συμπαθούσε είτε τον αντιπαθούσε. Το ντοκιμαντέρ για την ζωή του, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μην είναι και αυτό εναλλακτικό.

Το ESPN παρουσίασε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την ζωή του Ρόντμαν στο πλαίσιο της σειράς "30 for 30", το οποίο αφήνει υποσχέσεις για κάτι εξαιρετικό, κυρίως επειδή φαίνεται ότι δεν θα υπάρχει... φίλτρο.

Στο τρέιλερ εμφανίζονται μεταξύ άλλων σκηνές από την παιδική ηλικία του Ρόντμαν, με τους γονείς του να τσακώνονται και τον ίδιο να καταλήγει στο τμήμα, στιγμές από τη περίοδο που πάλευε με την κατάθλιψη και είχε τάσεις αυτοκτονίας, η φορά που εμφανίστηκε φορώντας... νυφικό στην παρουσίαση του βιβλίου του και πολλά ακόμα.

Δείτε το τρομερό τρέιλερ:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ