NBA

Το συγχαρητήριο tweet του Ομπάμα στον Γιάννη και τους NBAers

Former President Barack Obama accepts the Robert F. Kennedy Human Rights Ripple of Hope Award at a ceremony, Wednesday, Dec. 12, 2018, in New York. (AP Photo/Jason DeCrow)
Former President Barack Obama accepts the Robert F. Kennedy Human Rights Ripple of Hope Award at a ceremony, Wednesday, Dec. 12, 2018, in New York. (AP Photo/Jason DeCrow) AP PHOTO/JASON DECROW

Ενθουσιασμένος από την υποστηρικτική διάθεση των NBAers προς τους εργαζόμενους των γηπέδων του ΝΒΑ, ο Μπαράκ Ομπάμα τους συνεχάρη με ένα tweet το μεσημέρι του Σαββάτου (14/3).

Πριν από μερικές εβδομάδες του ζήτησε να γίνει πιο "ανοιχτός" απέναντι στην κοινωνία . Τώρα, ο Μπαράκ Ομπάμα αποθεώνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, έναν από τους αγαπημένους του μπασκετμπολίστες, αλλά και τους υπόλοιπους NBAers που βγήκαν μπροστά και δήλωσαν ότι θα καλύψουν τους χαμένους μισθούς των εργαζόμενων στα γήπεδα της Λίγκας από το λουκέτο που μπήκε για τουλάχιστον έναν μήνα με στόχο την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορονοϊού στις ΗΠΑ.

" Χαιρετίζω τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον Ζάιον Γουίλιαμσον, τον Μπλέικ Γκρίφιν, τον Στεφ Κάρι και όλους τους παίκτες, τους ιδιοκτήτες, τους οργανισμούς που δίνουν το καλό παράδειγμα σε αυτή τη δύσκολη εποχή. Μια υπενθύμιση πως είμαστε μια κοινότητα, στην οποία ο κάθε ένας από εμάς έχει μια υποχρέωση: να προσέχει τον άλλο" έγραψε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ