ΜΠΑΣΚΕΤ

Το συγκινητικό "αντίο" των Μπλέιζερς στον Πολ Άλεν

Το συγκινητικό "αντίο" των Μπλέιζερς στον Πολ Άλεν

Οι Μπλέιζερς φρόντισαν με ένα υπέροχο VIDEO και μία συμβολική κίνηση να τιμήσουν τον πρώην ιδιοκτήτη τους, Πολ Άλεν, ο οποίος απεβίωσε πριν από μερικές ημέρες.

Ο θάνατος του Πολ Άλεν βύθισε στο πένθος τους Μπλέιζερς, αλλά και όλο το ΝΒΑ. Ο συνιδρυτής της Microsoft ήταν ο Ιδιοκτήτης των Μπλέιζερς από το 1988, με το Πόρτλαντ να κάνει την δική του πρεμιέρα κόντρα στους Λέικερς ( νίκη με 128-119 ) στο Πόρτλαντ, με την θέση που καθόταν ο Άλεν να είναι για πρώτη φορά κενή έπειτα από 30 χρόνια.

Ήταν δεδομένο ότι στο Πόρτλαντ θα τιμούσαν με κάποιον τρόπο τον άλλοτε ιδιοκτήτη τους στην πρεμιέρα τους μπροστά στο κοινό τους. Φρόντισαν λοιπόν να το κάνουν χωρίς υπερβολές, αλλά με σεβασμό σε έναν άνθρωπο που άλλαξε την ζωή πολύ κόσμου με το φιλανθρωπικό του έργο.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, λοιπόν, οι Μπλέιζερς παρουσίασαν ένα όμορφο VIDEO προς τιμήν του Άλεν, βάζοντας πρώην και νυν παίκτες να μιλάνε για αυτό, εμφανίζοντας ανά διαστήματα και στιγμές που ο Άλεν βρισκόταν στο γήπεδο. Ακολούθως, τα φώτα έσβησαν και υπήρχε μόνο ένα λευκό φως το οποίο έδειχνε την θέση που καθόταν πάντα, στην οποία είχαν τοποθετηθεί ένα καπέλο με το σήμα των Μπλέιζερς και ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

Δείτε την σχετική φωτογραφία με την θέση του Άλεν, καθώς και το συγκινητικό VIDEO που ετοίμασε για χάρη του το Πόρτλαντ:

The seat for Trail Blazers owner Paul Allen, who passed away on Oct. 15, has a rose and a hat placed on it before an NBA basketball game in Portland, Ore., Thursday, Oct. 18, 2018. (AP Photo/Craig Mitchelldyer)
AP Photo/Craig Mitchelldyer AP PHOTO/CRAIG MITCHELLDYER
AP Photo/Craig Mitchelldyer
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ