NBA

Το στραμπούληγμα του Γιάννη και τα ερωτηματικά για την αποχώρησή του

Το στραμπούληγμα του Γιάννη και τα ερωτηματικά για την αποχώρησή του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γύρισε ελαφρώς τον δεξιό του αστράγαλο λίγο πριν από τη λήξη και η απόφαση του Μάικ Μπούντενχολζερ να τον κάνει αλλαγή έγινε θέμα στη συνέντευξη Τύπου (VIDEO).

Η φάση που ο Μάικ Μπούντενχολζερ έκανε αλλαγή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο 1'12" πριν από τη λήξη του 5ου ανατολικού τελικού , όταν "γύρισε" ελαφρώς τον δεξιό του αστράγαλο, προκάλεσε την απορία πολλών στο Fiserv Forum. Ο λόγος ήταν επειδή ο προπονητής των Μπακς τον έβγαλε από το γήπεδο στο 1'12'', τον κράτησε εκτός παρκέ στην επόμενη επίθεση των Μπακς (με το σκορ 95-99) και τον έβαλε ξανά στην άμυνα, με 34,7'' να απομένουν.

Ο προπονητής των Μπακς εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου την απόφασή του... " Έμοιαζε σαν να πονούσε πολύ και ίσως να μην μπορούσε να κινηθεί. Εμείς είχαμε την επίθεση, οπότε επέλεξα να βάλω κάποιον που μπορούσε να κινηθεί, μπας και βάλει κάνα σουτ. Κατά κάποιον τρόπο η αδρεναλίνη επέδρασε και αμέσως μετά ήταν σε θέση να επιστρέψει στο γήπεδο", τόνισε ο Μπούντενχολζερ.

Δείτε τη στιγμή που "γύρισε" τον αστράγαλό του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκρίθηκε ότι ο αστράγαλος του είναι " καλά", μιλώντας στους δημοσιογράφους. " Για να είμαι ειλικρινής, δεν θυμάμαι καν τι έγινε", πρόσθεσε αναφερόμενος στην συγκεκριμένη φάση.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ