NBA

Το Σαν Αντόνιο δεν ξεχνά τον Μιλουτίνοβ, το ερώτημα είναι τι θέλει ο Σέρβος

EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ×ÉÌÊÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ×ÉÌÊÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, οι Σαν Αντόνιο Σπερς θα αναζητήσουν άλλες λύσεις για τη φροντ λάιν τους, όμως το ερώτημα που κυριαρχεί είναι ένα: Θέλει ο Σέρβος να παίξει κάποια στιγμή στο ΝΒΑ;

Την ώρα που ο Νίκολα Μιλουτίνοβ ετοιμάζει τα πράγματά του για να μετακομίσει από τη ζεστή Αθήνα στην κρύα Μόσχα , οι Σαν Αντόνιο Σπερς που τον είχαν επιλέξει στο νούμερο 26 του NBA Draft 2015 καλούνται να βρουν εναλλακτικούς τρόπους για να γεμίσουν την φροντ λάιν τους. Φαίνεται πως στο Τέξας θα έκαναν φέτος το καλοκαίρι μια προσπάθεια για να τον πείσουν να μετακομίσει στις ΗΠΑ, αυτό όμως δεν θα γίνει από τη στιγμή που ο Σέρβος αποφάσισε να γίνει παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τα επόμενα τρία χρόνια και μάλιστα χωρίς να έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει για την κορυφαία Λίγκα του κόσμου.

Στο Τέξας, πάντως, δεν τον ξεχνούν και μάλιστα το airalamo.com που ασχολείται με τους Σπερς αφιέρωσε ένα κείμενο στον Μιλουτίνοβ: " Στα 25 του, δεν είναι ξεκάθαρο αν τον ενδιαφέρει να έρθει και να παίξει στο Σαν Αντόνιο. Όταν επιλέχθηκε στο νούμερο 26 το 2015, οι Σπερς κράτησαν τα δικαιώματά του και τον άφησαν στην Ευρώπη. Αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, προετοιμαζόταν για το άλμα στο ΝΒΑ. Θα μείνει στην Ευρώπη τουλάχιστον μέχρι τα 28, η ηλικία του δεν θα είναι απαγορευτική για να τον δούμε στη συνέχεια στο Σαν Αντόνιο, ωστόσο θα πλησιάζει τα 30 και δύσκολα θα θέλει να αλλάξει τη ζωή του. Αν το κάνει, βέβαια, δεν θα είναι ο πρώτος Ευρωπαίος που ακολούθησε αυτό τον δρόμο τόσο αργά, ο μεγάλος Άρβιντας Σαμπόνις έπαιξε στο ΝΒΑ στα 31 του. Ο Μιλουτίνοβ θα έδινε άμεσα μέγεθος στην ρακέτα των Σπερς, είχε 10.3 πόντους και 8.2 ριμπάουντ φέτος. Το ύψος του θα πρόσφερε τουλάχιστον ριμπάουντ και μπλοκ" αναφέρει ο συντάκτης Ίθαν Φαρίνα.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ