NBA

Το "πώς είναι δυνατόν να το έκανε αυτό" κάρφωμα του Αντετοκούνμπο

Το "πώς είναι δυνατόν να το έκανε αυτό" κάρφωμα του Αντετοκούνμπο

Ενα πραγματικά εξωφρενικό κάρφωμα ολοκλήρωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο ματς των Μπακς με τους Πέλικανς, ένα κάρφωμα που μάλλον δεν υπάρχει άλλος παίκτης στο ΝΒΑ για να το καταφέρει (VIDEO).

Στο τρίτο και τελευταίο φιλικό προετοιμασίας εν όψει της συνέχειας της σεζόν 2019/20, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο... τυπικός Γιάννης Αντετοκούνμπο. Με το γκάζι στο τέρμα, ο Greek Freak σκόραρε 30 πόντους από 6/12 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 12/15 βολές, μάζεψε οκτώ ριμπάουντ, μοίρασε τρεις ασίστ, έκλεψε μία μπάλα και όλα αυτά σε μόλις 23 λεπτά συμμετοχής απέναντι στους Νιου Ορλίανς Πέλικανς , έκανε όμως και ένα απίθανο κάρφωμα στον Νικολό Μέλι που μάταια προσπαθούσε να τον αντιμετωπίσει.

Ο Αντετοκούνμπο πήρε τη μπάλα στο ποστ, γύρισε και επέλεξε τον αριστερό διάδρομο προς το καλάθι, δέχθηκε ένα σπρώξιμο από τον Μέλι ενώ βρισκόταν ήδη στον αέρα και παρά το γεγονός ότι το κορμί του έφευγε προς την αντίθετη κατεύθυνση, το δεξί του χέρι πήρε αντίθετη φορά για να ολοκληρωθεί ένα πραγματικά φαντασμαγορικό κάρφωμα που ελάχιστοι και ίσως ουδείς άλλος μπορούν να κάνουν στο ΝΒΑ.

Δείτε τη φάση ξανά και ξανά:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ