NBA

Το πρώτο μεγάλο καλάθι του ΛεΜπρόν Τζέιμς με τους Λέικερς

Los Angeles Lakers LeBron James (23) drives to the basket against the Los Angeles Clippers during the second quarter of an NBA basketball game Thursday, July 30, 2020, in Lake Buena Vista, Fla.  (Mike Ehrmann/Pool Photo via AP)
Los Angeles Lakers LeBron James (23) drives to the basket against the Los Angeles Clippers during the second quarter of an NBA basketball game Thursday, July 30, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Mike Ehrmann/Pool Photo via AP) AP

Μετά από 0/7 άστοχα σουτ σε ευκαιρίες για το προσπέρασμα της ομάδας του, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πέτυχε τα ξημερώματα της Παρασκευής (31/7) το πρώτο go-ahead καλάθι του με τη φανέλα των Λέικερς (VIDEOS).

Ακούγεται εντυπωσιακό, περίεργο, σε αναγκάζει να κάνεις ένα flashback και να ψάξεις τις σημειώσεις σου, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό. Το νικητήριο καλάθι του ΛεΜπρόν Τζέιμς απέναντι στους Λος Άντζελες Κλίπερς τα ξημερώματα της Παρασκευής (31/7) ήταν το πρώτο go-ahead basket του Βασιλιά με τη φανέλα των Λέικερς στους οποίους αγωνίζεται από το φθινόπωρο του 2018. Δεν είχε πετύχει καλάθι προσπέρασης με 15 ή λιγότερα δευτερόλεπτα να απομένουν για το φινάλε ενός αγώνα, το κατάφερε στην 116η εμφάνισή του με την ιστορική ομάδα του ΝΒΑ πριν παίξει και δύο σπουδαίες άμυνες, πρώτα στον Κουάι Λέοναρντ κι εν συνεχεία στον Πολ Τζορτζ για να "κλειδώσει" τη νίκη.

Μέχρι να σκοράρει με δεύτερη ευκαιρία απέναντι στους τέσσερις παίκτες των Κλίπερς που μάλλον δεν ξέρουν τι σημαίνει box out, o Τζέιμς μετρούσε 0/7 σε τέτοιες προσπάθειες. Τελικά έσπασε αυτό το κακό σερί, ενώ συνολικά σκόραρε ή πάσαρε για τους 13 από τους 27 πόντους της ομάδας του στην τέταρτη περίοδο πριν κάνει και μερικές σπουδαίες δηλώσεις δευτερόλεπτα μετά από το φινάλε ενός πραγματικού ντέρμπι.

" Το μπάσκετ ήταν πάντα κάτι περισσότερο από μια μπάλα που χτυπάει το καλάθι. Έχουμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε αυτή την πλατφόρμα για να στείλουμε αγάπη και τη θετική μας σκέψη σε όλο τον κόσμο. Αντιλαμβανόμαστε τι συμβαίνει στον κόσμο αυτή την εποχή και θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε το ΝΒΑ, αυτή την πλατφόρμα. Όλοι, ο οργανισμός, οι προπονητές, οι παίκτες. Κάναμε μια καλή αρχή απόψε, είναι ωραίο να έχουμε ξανά το ΝΒΑ και ελπίζω οι fans μας να είναι περήφανοι για εμάς απόψε. Έχουμε κάνει πρόοδο, πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε, να αρπάζουμε την ευκαιρία. Υπάρχει ρατσισμός, υπάρχει αδικία, υπάρχει αστυνομική βία. Θέλουμε τα αυτιά του κόσμου να είναι ανοιχτά, τα έχουμε κι εμείς ανοιχτά τώρα και δεν μπορούμε να σταματήσουμε αυτό που κάνουμε τους τελευταίους δύο μήνες" ήταν τα λόγια του ηγέτη των Λος Άντζελες Λέικερς.



TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ