ΜΠΑΣΚΕΤ

Το πήραν απόφαση οι Ρόκετς: "Τελειώνουν" τον Καρμέλο Άντονι

Houston Rockets forward Carmelo Anthony reacts during the second half of an NBA basketball game against the Brooklyn Nets, Friday, Nov. 2, 2018, in New York. The Rockets won 119-111. (AP Photo/Mary Altaffer)
AP Photo/Mary Altaffer AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Ο Καρμέλο Αντονι θα αποτελέσει παρελθόν από τους Ρόκετς μετά την συμφωνία των δύο πλευρών να λύσουν την συνεργασία τους έπειτα από μόλις τρεις μήνες!

Η απόφαση πάρθηκε. Ο Καρμέλο Αντονι θα αποτελέσει λίαν συντόμως παρελθόν από τους Χιούστον Ρόκετς, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους , βάζοντας τέλος σε μία συνεργασία που διήρκεσε κάτι παραπάνω από τρεις μήνες! Την ανακοίνωση έκαναν μάλιστα αργά το βράδυ της Πέμπτης (15/11) οι Ρόκετς, μέσω δήλωσης του Ντάριλ Μόρι, τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας.

" Έπειτα από πολλή συζήτηση, οι Ρόκετς θα χωρίσουν τους δρόμους τους με τον Καρμέλο Αντονι και προσπαθούμε να βρούμε μία λύση. Ο Καρμέλο είχε καταπληκτική προσέγγιση κατά τη διάρκεια του χρόνου που πέρασε με τους Ρόκετς και δέχτηκε κάθε ρόλο που του έδωσε ο προπονητής Μάικ Ντ'Αντόνι. Το "πάντρεμα" που είχαμε οραματιστεί όταν επιλέξαμε να τον υπογράψουμε δεν υλοποιήθηκε όμως, επομένως θεωρήσαμε ότι είναι προτιμότερο να προχωρήσουμε μπροστά, καθώς οτιδήποτε άλλο θα ήταν άδικο γι' αυτόν", δήλωσε ο GM του Χιούστον.

Τι σημαίνει αυτό; Ο "Μέλο" θα τοποθετηθεί για λίγο καιρό στον "πάγο", μέχρι να βρει ομάδα. Ο Άντονι έπαιξε όλους κι όλους 10 αγώνες στο Χιούστον, έχοντας 13,4 πόντους και 5,4 ριμπάουντ σε 29,4 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο. Από την προηγούμενη Παρασκευή είναι εκτός ομάδας, καθώς οι Ρόκετς αποφάσισαν να μην τον υπολογίσουν πλέον στα πλάνα τους, αφήνοντάς τον σε μόνιμη βάση εκτός 13άδας.

Photo credits: AP Photo/Mary Altaffer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ