NBA

Το party των Γουόριορς που έγραψε ιστορία: "Δεν βλέπαμε από τον καπνό, μας ξεβίδωσαν τα παράθυρα"

Το party των Γουόριορς που έγραψε ιστορία: "Δεν βλέπαμε από τον καπνό, μας ξεβίδωσαν τα παράθυρα"

Στίβεν Τζάκσον και Ματ Μπαρνς γύρισαν στο 2007 και ακριβώς δεκατρία χρόνια μετά από τον θρίαμβο των Γουόριορς επί των Μάβερικς θυμήθηκαν τι έγινε "στο πιο επικό κάπνισμα που έγινε ποτέ". Οι celebrities, ο καπνός και τα παράθυρα που ξεβιδώθηκαν (VIDEO).

Πίσω στο 2007, οι Μάβερικς είχαν το καλύτερο ρεκόρ στη Δυτική Περιφέρεια και οι Γουόριορς έμπαιναν στα playoffs ως όγδοοι για να βρουν απέναντί τους την παρέα του Ντιρκ Νοβίτσκι. Πολύ πριν από την εποχή των Splash Brothers, η ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ δεν είχε πολύ ταλέντο, ήταν όμως σκληρή και δεν φοβόταν κανέναν. Έγινε η πρώτη ομάδα που ως 8η απέκλεισε πρωτοπόρο σε σειρά επτά αγώνων (4-2), με τους Ματ Μπαρνς - Στίβεν Τζάκσον να εξηγούν στο podcast τους, το All The Smoke, τι ακολούθησε την νίκη-πρόκριση το βράδυ της 3ης Μαΐου 2007, ακριβώς πριν απο δεκατρία χρόνια δηλαδή.

" Πήγαμε στο σπίτι του Στίβεν Τζάκσον και ο Μπαρόν Ντέιβις έφερε μαζί του τρεις ηθοποιούς, την Κέιτ Χάντσον, την Τζέσικα Άλμπα και τον Όουεν Γουίλσον. Εγώ έμενα στον 11ο όροφο, ο Ντον Νέλσον έμενε στον 17ο. Ο κόουτς ήξερε ότι καπνίζαμε. Ήταν στην πόλη και ο Σνουπ Ντογκ, είχε έρθει και στο γήπεδο. Μιλήσαμε μετά από τον αγώνα και μας κάλεσε στο ξενοδοχείο του στο Σαν Φρανσίσκο, σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο. Εκείνος άρχισε να στρίβει τσιγάρα και να τα δίνει σε όλους, φτάσαμε να έχουμε δύο-τρία τσιγάρα σε κάθε χέρι. Ήταν το πιο επικό κάπνισμα που κάναμε ποτέ, η αδελφή μου ζαλίστηκε τόσο πολύ που κοιμήθηκε στον καναπέ!

Τότε αποφασίσαμε να παραγγείλουμε ό,τι υπήρχε στον κατάλογο. Το room service έφερε το φαγητό, όμως ήταν τόσο πολύς ο καπνός στο δωμάτιο που δεν μπορούσες να δεις τίποτα. Μας έφεραν λοιπόν το φαγητό και λίγο μετά ξαναχτύπησε η πόρτα. Ακούστηκε σαν χτύπημα αστυνομίας. "Την βάψαμε" είπαμε, είμαστε στο Ριτζ Κάρλτον και ήρθε η ασφάλεια. Μπήκαν μέσα, μας λένε "τι κάνετε; Ωραίο ματς σήμερα" και άρχισαν να ξεβιδώνουν τα παράθυρα για να μπει αέρας. Ήταν ο Σνουπ Ντογκ εκεί, οπότε ναι, ήρθαν έτσι απλά και ξεβίδωσαν τα παράθυρα" ήταν η ιστορία των δύο παλαίμαχων παικτών.

Δείτε τον Μπαρνς και τον Τζάκσον να θυμούνται όσα έγιναν εκείνο το βράδυ:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ