NBA

Το πακέτο των Νικς που θέλουν οι Πέλικανς για τον Ντέιβις

Το πακέτο των Νικς που θέλουν οι Πέλικανς για τον Ντέιβις
AP Photo/Tyler Kaufman AP PHOTO/TYLER KAUFMAN

Κόλπο-γκρόσο ή... θόλωμα των νερών; Ουδείς μπορεί να γνωρίζει. Σίγουρα πάντως οι Νιου Ορλίανς Πέλικανς βάζουν στο παιχνίδι για τον Άντονι Ντέιβις τους Νιου Γιορκ Νικς και για να πιέσουν Σέλτικς και Λέικερς.

Η σεζόν 2018/19 βαδίζει προς το φινάλε της, οι τελικοί Ανατολής και Δύσης βρίσκονται προ των πυλών και όπως είναι φυσικό, πολλές ομάδες έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται πως θα κινηθούν στη διάρκεια της offseason. Μία από αυτές είναι και οι Πέλικανς, με τον νέο GM Ντέιβιντ Γκρίφιν να έχει βάλει στο στόχαστρό του και τους Νιου Γιορκ Νικς!

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα έχουν κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ, ο Γκρίφιν έχει συλλέξει πληροφορίες για τον Κέβιν Νοξ και τον Μίτσελ Ρόμπινσον, ενώ περιμένει τη λοταρία της Τρίτης (14/5) για να δει που θα επιλέξουν οι Νεοϋορκέζοι στο 2019 NBA Draft. Αν οι Νικς πάρουν την πρώτη επιλογή, τότε ένα πακέτο με το νούμερο 1, τον Νοξ και τον Ρόμπινσον θα είναι αρκετό για να πείσει τους Πέλικανς να ανταλλάξουν τον Άντονι Ντέιβις.

Δεν είναι, πάντως, ξεκάθαρο αν το συγκεκριμένο σενάριο υφίσταται και στην πραγματικότητα. Ίσως ο Γκρίφιν να χρησιμοποιεί τους Νικς για να πιέσει ακόμη περισσότερο τους Σέλτικς και τους Λέικερς που θα πολεμήσουν για τον Ντέιβις, τον οποίο ο έμπειρος παράγοντας θα συναντήσει άμεσα για να του ζητήσει να μείνει στη Νέα Ορλεάνη. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί και το μόνο που μένει είναι να δούμε ποιος οργανισμός θα προσφέρει τα καλύτερα και τα περισσότερα ανταλλάγματα για να βάλει τον σπουδαίο ψηλό στο δυναμικό του.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ