ΜΠΑΣΚΕΤ

Το Ορλάντο σταμάτησε τους Λέικερς και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς

Το Ορλάντο σταμάτησε τους Λέικερς και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς
AP FOTO/WILLIE J. ALLEN JR.

Ο Νίκολα Βούτσεβιτς ήταν ασταμάτητος και το Ορλάντο υποχρέωσε τους Λέικερς στην πρώτη τους ήττα ύστερα από 4 σερί νίκες με 130-117, συνεχίζοντας μία παράδοση οκτώ ετών (VIDEO).

Το Ορλάντο έχει δημιουργήσει παράδοση στο να νικάει τους Λέικερς κάθε χρόνο. Δεν παρέλειψε να το κάνει και φέτος. Η Μάτζικ νίκησε την ομάδα του Λος Άντζελες για 8η συνεχόμενη χρονιά και μάλιστα πολύ εύκολα με 130-117, διακόπτοντας παράλληλα το νικηφόρο σερί των Λέικερς, οι οποίοι προέρχονταν από τέσσερις συνεχόμενες νίκες.

Η ομάδα του Στιβ Κλίφορντ έφτασε μάλλον αθόρυβα τις τέσσερις νίκες στους τελευταίους πέντε αγώνες και συνεχίζει να αναρριχάται στην ανατολική κατάταξη, αφού έφτασε το 50% (8-8). Ο Νίκολα Βούτσεβιτς έκανε ό,τι ήθελε κάτω από τα δύο καλάθια και τελείωσε το ματς με 36 πόντους (τους 24 στο δεύτερο ημίχρονο), 15/23 σουτ και 13 ριμπάουντ, ενώ εξαιρετικός ήταν πάλι και ο Ντι Τζέι Όγκαστιν, που σημείωσε 22 πόντους με 7/9 σουτ και μοίρασε 7 ασίστ.

Το Ορλάντο σταμάτησε τους Λέικερς και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς

Το Ορλάντο σούταρε συνολικά με ποσοστό 53,8% και πήρε τον έλεγχο του ματς στην δεύτερη περίοδο, την οποία ολοκλήρωσε με επιμέρους 37-22. Οι γηπεδούχοι ξέφυγαν με 70-55 στο 26', ανέβασαν την διαφορά στους 20 πόντους στο 34' (93-73) και ξέφυγαν μέχρι και με +21 από εκεί και πέρα. Οι Λέικερς δεν πλησίασαν ποτέ περισσότερο από τους 10 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς (22 πόντοι, 7 ασίστ) να μην σηκώνεται καν από τον πάγκο στην τέταρτη περίοδο.

Ο Λανς Στίβενσον (19 πόντοι) και ο Μπράντον Ινγκραμ (17 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 7 ασίστ) ήταν οι άλλοι παίκτες που ξεχώρισαν από την ομάδα του Λουκ Γουόλτον.

Photo credits: AP Foto/Willie J. Allen Jr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ